Сълзите не го спряха! Изверг изнасили бременната си сестра

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за изнасилване на бременна жена – сестра на извършителя. Свидетелката Л. и обвиняемият Данаил А. били брат и сестра. Л. живеела заедно със св. Н. – на семейни начала в гр. Червен бряг, като към месец януари 2017 г., била бременна в четвъртия месец.  На 24.01.2017 г., тя пристигнала в София и отседнала в апартамента майка си – в ж.к. „Люлин“, където живеел и обиняемият А. На 26.01.2017 г. около обяд Л. останала сама в жилището заедно с брат си. Около 11.30 часа обвиняемият започнал да извършва спрямо сестра си действия, целящи удовлетворяване на неговото полово желание. Л. се разплакала, но въпреки това обвиняемият съблякъл насилствено дрехите й, след което я поставил на леглото и я прихванал силно с ръце, ограничавайки по този начин съпротивата й. Използвайки описаната сила, А. се съвкупил с Л., след което я заплашил, че „ако каже на някой, няма да й се размине“. Едва на 02.02.2017 г.,  пострадалата споделила на свидетеля Н. за случилото, тъй като изпитвала страх от брат си.

На 27.08.2017 г., Л. отново се намирала в описания по-горе апартамент. Около обяд излязла на разходка заедно с бебето си. Прибирайки се, в близост до блока срещнала обв. Данаил А. Той взел количката с бебето и тръгнал в посока на намиращо се в близост училище. Спрял зад училището и нанесъл няколко удара с юмруци в областта на тялото на сестра си, като й разпоредил „да мълчи и да върви след него“, след което се прибрал в апартамента, в който живеел заедно с бебето и с пострадалата Л., която вървяла зад него. А. оставил бебето на леглото и съблякъл дрехите си, след което заявил на Л., че „ще убие и нея и детето“ ако не изпълни неговите нареждания. Непосредствено след това той хванал Л. за косата, повалил я на земята и се съвкупил с нея.

По случая е образувано досъдебно производство под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура. Разследването е приключено, като на 28.02.2018 г. е внесен обвинителен акт срещу А. за извършено от него престъпление по чл. 152, ал. 1, т. 2, вр. чл. 26, ал. 1 НК (изнасилване в условията на продължавано престъпление). Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, на А. е определена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *