Сънищата днес са пророчески

Луната е в знак Стрелец. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

3 лунен ден от 08:51ч до 09: ч.на следващия ден – Сърпът на Луната започва вече да се вижда. Активността в този ден не е излишна – важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Добра е всяка работа за благото на семейството. Препоръчва се работа с енергиите на биополето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и странете от нови запознанства. Лошо е, ако хабите енергията за безкрайни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на книга. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви в този ден не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни. Това лунно денонощие е добре да се проведе под девиза: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си.

Секса в този лунен ден трябва да бъдe активен и оригинален. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха. 3-ти лунен ден – символ: Барс или Леопард

Родените в 3-ти лунен ден притежават голяма вътрешна сила – такава сила може да бъде астрално влияние върху хората. Смята се, че на този ден са родени бойци и магьосници. Тези хора трябва да се научат да държат под контрол своите емоции и желания, тъй като несъзнателно са в състояние да навредят на другите. Ако не се научат да контролират своите емоции и да имат самоконтрол, тази сила ще се прояви под формата на отмъщение и гняв, а това има отрицателно въздействие върху човешкото карма.

Ще трябва да се научат да изградят положително отношение към живота и сила на волята, да странят от чужди влияния и външни въздействия. Ако са слаби и пасивни и не противодействат на страничните влияния, често ще боледуват от гърло, може да развият астма и нарушения при щитовидната жлеза. Трябва да се занимават с бойни изкуства или йога, и постоянно да се самоусъвършенстват. Положителен ефект ще окажат процедурите по закаляване, ходене боси по земята, обливания със студена вода. Тези процедури ще им помогнат да противостоят на различните заболявания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *