Съседи пищят: Скачай! Той пожела да умре в горящия си дом

68-годишен самотник загина, след като предизвика голям пожар в жилището си в Пловдив. Инцидентът е станал на улица „Уста Генчо“ 2. Пламъците избухнали на първия етаж в новата кооперация, където живеел Йосиф Келбаев.

„Огънят се разрази за минути около 9:50 часа. Йоско излезе замаян на балкона, викахме му „Скачай, ние ще те хванем“, но той беше тотално пиян и влезе вътре в горящия си апартамент“, разказват съседи. По думите им той бил приятел на чашката, но много добър човек, пише 24 часа. Беше талисманът на махалата, нямаше човек, който да подмине без да го поздрави, дори децата много го обичаха, казаха комшиите.

Йосиф бил стар ерген и живеел на първия етаж с кучето си, което било улично. Докато бушували пламъците,хората на горните етажи не можели да излязат от апартаментите си.

Пожарната дойде много бързо – на петата минута, докато линейката пристигна след половин час, разказват съседите. Чака се съдебна медицина да вдигне тленните останки. По думите на огнеборци от тялото останал само обгорял скелет.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *