Състезания, награди, забавления и изненади очакват децата на Благоевград на 1 юни

Забавления и много изненади очакват децата на Благоевград по повод 1 юни.  Община Благоевград отново е подготвила богата програма.  От 10.30 часа на площад „Македония“ в специални шатри за занимания, хлапетата ще може да покажат талант и творчество. Официалното откриване ще бъде от 11.00 часа. В празничния ден, преподавателите от Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще бъдат помощници в състезанията и игрите на малчуганите.

Тази година богатата палитра от развлечения и надпревари дава възможност за изява на децата и множество награди. Чрез томбола, в която всеки малчуган може да участва, ще бъде избрано едно дете, което ще спечели чисто нов велосипед, осигурен от „Зайо- Байо“.

В празничната програма за децата на Благоевград ще има включен и спортен модул. Всички, които обичат да карат колела, ролери, скейтбордове и други, ще може да вземат участие в спортната надпревара, като се запишат за участие непосредствено преди старта. Спортната инициатива ще се проведе на алеята пред хотел „Монте Кристо“. Първите петима финиширали ще получат награди от Община Благоевград.

Програмата на Община Благоевград за Деня на детето ще завърши с концерт на възпитаниците на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, който ще започне в 17:30 часа на площадката между Младежки дом и Регионален исторически музей.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *