ТАЗИ СВАТБА ЩЕ СЕ ПОМНИ ДЪЛГО В САНДАНСКИ! Висшият магистрат Д. Узунов омъжи дъщеря си

На бляскава сватба дъщерята на санданския магистрат, представляващ Висшия съдебен съвет, Димитър Узунов и съпругата му банкерка Блажка каза „да“ на избраника си. Прелестната Дани, която е студентка в 5-и курс в УНСС, мина под венчило с адвоката, университетски преподавател по „Право”, Георги Гоцев.

Дани и Георги се врекоха във вярност на стилна церемония в парк „Свети Врач“ в Сандански, на метри от езерото, в присъствието на близки и приятели на двете фамилии. Църковният брак бе сключен в храма „Свети Георги Победоносец“.

Булката бе ослепителна в стилната рокля, с чара си буквално грабна сърцата не само на сватбарите, но впечатли и туристите в парковата зона на Сандански. Кумове на Дани и Георги станаха техните приятели Анелия Бойчева и Явор Нотев.

Ресторантът на комплекс „Свети Никола“ в Сандански бе превърнат в царство на приказките за сватбения купон, който продължи в пиано бара, а младоженците с чар и стил оглавиха негласната класация за най-красива двойка. Любовта между двамата пламнала в университета, където продължава да учи чаровната булка Дани.

След клетвата за вярност двамата заминаха на меден месец в Гърция.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *