ТАЗИ СВАТБА ЩЕ СЕ ПОМНИ ДЪЛГО! Д-р М. Узунов и любимата му се врекоха във вярност пред над 1000 гости

Тежка сватба с над 1000 гости вдигнаха д-р Мустафа Узунов, специализант по гастроентерология в благоевградската болница, и студентката по кинезитерапия в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Фатме Балджиева. Младоженците си казаха заветното „да“ пред гостите в кметството на родното село на булката Абланица, община Хаджидимово. Кумове на младото семейство станаха техните приятели Дани Кузманска, служител в болничната администрация, и д-р Костадин Йорданов, специализант по ортопедия в МБАЛ – Благоевград.

Сватбеното тържество бе в ресторанта в село Абланица, то поради огромния им брой гостите бяха посрещнати от младото семейство на две смени. Булката блесна с уникална рокля от дантела, с чар и елегантност засия и кумата. Младоженецът д-р Узунов и кумът д-р Йорданов работят заедно и в отделението по химиотерапия в Специализираната болница по онкология „Свети Мина“ в Благоевград.

Най-вълнуващия момент от живота на младото семейство уважиха и колегите на младоженеца от спешно отделение, гастроентерология и онкология. Сред гостите на тържеството бяха и акушер-гинекологът д-р Александрова и гастроентерологът д-р Чаракчиев.

Сватбарите извиха дълги кръшни хора, като им пожелаха безгрижни дни, изпълнени с много обич и разбирателство.

СЛАВА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *