Тази седмица низ от обрати ще стъжнят живота на тези зодии!

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Бъдете по-внимателни в личните си контакти – не е препоръчително да реагирате бурно и да взимате импулсивни решения. Действайте с разум, като проявявате умереност. Стремете се към спокойствие.

Телец
Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации с хората на работното си място, както и с тези от приятелското ви обкръжение. Навлизате в период, благоприятен за повече пътувания и контакти.

Близнаци
Навлизате в период на ретрограден Меркурий. Не е препоръчително да взимате важни решения. Настъпва времето на равносметка и да се обърнете навътре в себе си. Добре обмисляйте това, което имате да свършите.

Рак
Ще бъдете особено активни в работата си и в колегиалните отношения. Моментът е подходящ да положите грижи за здравето си. Не прекалявайте с нищо и не се претоварвайте. Давайте си нужната почивка.

Лъв
Не е препоръчително да се активизирате по отношение на професионалната си реализация. Избягвайте да взимате решения под влиянието на емоциите си. Подходящ период за творчески дела и за време с любимите ви хора.

Дева
Идната седмица се постарайте да довършите важните за вас дела. Може да обърнете по-голямо внимание на дома си и на хората в него. Прекарвайте повече време сред природата.

Везни
За вас започва динамичен период с повече контакти и пътувания. Заложете на общуването. Избягвайте да се впускате в рискови дела, свързани с бизнес и финанси. Заради ретроградния Меркурий избягвайте да взимате важни решения.

Скорпион
Ще бъде най-добре, ако избягвате да влизате в конфликти на работното си място. Не действайте импулсивно при взимането на решения. Грижете се добре за здравето и спокойствието си.

Стрелец
Ще имате възможност да се изявите пред околните в най-добрата си светлина. Действията ви могат да доведат до отлични резултати, които да открият пред вас нови възможности. Не се поддавайте на провокации.

Козирог
Налага се да се борите за своето място под слънцето, дори това да е свързано с по-остра конфронтация. Отстоявайте мнението и правата си. Не позволявайте да ви мачкат. Обстоятелствата ще се развият във ваша полза.

Водолей
Идната седмица може да попаднете в трудни ситуации. Не се препоръчва да поемате каквито и да било рискове. Пазете се от измами. Няколко събития в периода ще ви посочат силните и слабите ви страни, помислете върху тях.

Риби
Обърнете се навътре към себе си, за да изчистите важните за вас теми, да откриете нов смисъл в тях. Време е да излезете от неудобни ситуации. Намерете време за задължителни разходки сред природата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *