Тарантулата на съд за банковия обир в сградата на КАТ-Благоевград

Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Илия Илиев-Тарантулата за извършена от него кражба на метална каса от офис на банка в сградата на КАТ-Благоевград – престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 3, т. 4, пр. 2 и т. 7, вр. чл. 194, ал. 1, вр. 28, ал. 1 от НК.

Обвиняемият Илиев през нощта на 25.04.2017 г. счупил стъкло на гишето на офис на „Централна кооперативна банка“, намиращ се в сградата на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР Благоевград (КАТ) на бул. „Св. Димитър Солунски“ в града. След като проникнал вътре, той отнел метална каса, в която се съхранявали парични средства. Общата стойност на откраднатите вещи, в това число касата и сумата под формата на различни банкноти и монети, възлиза на 15 584,86 лв. и 3 585 евро.

Деянието е било извършено в условията на повторност, след като Илиев е бил осъждан за друга кражба и му е било наложено наказание „Пробация“ за срок от три години.

Предстои Благоевградският районен съд да насрочи заседание по делото.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Антиглобалист

    Тарантулата е искал да възстанови надвзетите с огромни банкови такси суми от гражданите на Благоевград.Тоя офис дере кожи.Кога ще сложат пост терминал и ще изгонят една от фигурантките, които за нищо не стават. КАТ и Банка рекетьори! Браво на народния закрилник 🙂

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *