Тези 4 зодии настръхват като чуят думата „сватба“

Обвързването не е за всеки. Дори и хора, които имат дългосрочна връзка, понякога чувстват тревожност и уплаха от сериозното обвързване. Това вероятно се дължи на характеристиките на личността, но зодията също оказва своето влияние. Представителите на някои зодиакални знаци, като Телец и Риби например, обичат идеята да бъдат в дългосрочна връзка, но въпреки това изпитват затруднения с вземането на решения или разкриването на себе си пред половинките си. Други са напълно спокойни с идеята за брак, без да изпитват и капка съмнение или тревога. А останалите просто се опитват да дадат най-доброто от себе си за връзките, без значение дали става дума за романтична или друга връзка. Кои са зодиакалните знаци, които имат най-голяма фобия от обвързване?

Овен
Родените под знака на тази зодия играят по установени от тях правила, така че ако не изясним отношенията си в началото на връзката, по-късно напрежението ще се натрупа и ще ескалира. Ако очакваме представителите на този зодиакален знак да се отпуснат, когато се намират в дългосрочна връзка, скоро предстои да осъзнаем, че при тях нещата не стоят по този начин. Проблемът при тях не е толкова в страха да загубят свободата си след брака, а по-скоро се притесняват, че половинката им няма да може да се справи с тях и характерната им динамика.

Близнаци
Едни от най-добрите качества на представителите на тази зодия са комуникативните им умения. Когато става дума за дългосрочни взаимоотношения и обвързване, нерешителността им може да засенчи тези качества. По отношение на случайните запознанства, Близнаците са професионалисти, тъй като не се налага да вземат важни решения. За родените под този зодиакален знак обвързването означава да се изправят пред всичко, от което се страхуват, без да имат отговори, а това е ситуация, в която Близнаците не са много добри.

Стрелец
Стрелците са най-щастливи, когато прекарват време сами със себе си или с приятели. Дори и когато имат връзки, не обичат отношенията да са сложни. Когато връзката започне да става сериозна, може да изглежда сякаш се дистанцират леко. Най-добре е да не се притискат, докато не са сигурни какво точно искат, иначе има риска да избягат. Обвързването е нещо любопитно за Стрелците. Отначало може да изглежда, че си прекарват страхотно и се чувстват комфортно с идеята за дългосрочно обвързване. След като осъзнаят обаче, че това наистина се случва, започват да се тревожат, тъй като се притесняват, че губят свободата си.

Водолей
Родените под този зодиакален знак са истински себе си, когато се намират в отношения, изградени на дълбока връзка и много близки приятелства. Трудно може да се каже какво мислят, затова следва да поведем връзката на следващото ниво, макар и да е рисковано. По отношение на обвързването, дори и най-дребното нещо може да отблъсне Водолеите. Няма значение дали сме заедно от 6 месеца или 6 години, всичко може да се промени за един миг. Важното при родените под този знак е да ги оставим да определят темпото.
Източник: tialotoBG

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *