Тийнейджърка разпра гърдите и гърлото на 7-годишно момиче, за да провери дали не е робот

Тийнейджърка уби седемгодишно момиченце, вярвайки, че около нея има роботи.

За да се убеди, че Кети Раф не е машина, убийцата й отворила гърлото и гърдите.

16-годишната ученичка, чието име не се споменава по юридически причини, се призна за виновна за убийството на детето, за да намали наказанието си за удушаване и нанасяне на смъртоносни рани с нож.

На съдебното заседание в английския град Лийдс стана известно, че малолетната убийца се отличава с вижданията си за света от нормалните хора. Тя мислела, че всеки човек може да е робот.

Тялото на убитото дете е открито на детска площадка. По шията и гърдите то имало зловещи рани. Всички опити на лекарите да съживят момиченцето, се оказали напразни.

Убийцата била открита недалеч от мястото на трагедията. Тя била в шок, стояла с нож в ръка, а дрехите й били покрити с кръв. Тийнейджърката сама звъннала на полицията и обяснила какво е направила.

По думите на полицай, година преди убийството тя започнала да изпитва психически проблеми – споделяла, че има суицидни мисли, дори се опитала да се самоубие, и през цялото време била в депресия. Момичето споделяло, че всички около нея не са хора, а роботи.

След убийството с нея се срещнали психолози и тя признала, че е убила Кети, за да провери не е ли робот.

Медиците установяват от каква диагноза страда убийцата, като смятат, че това е преди всичко психоза.

Защитата заяви, че два дни преди убийството тейнейджърката публикувала в социалните мрежи съобщение – призив за помощ, но никой не обърнал внимание на него, което довело до ужасната трагедия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *