Тикнаха Бен Афлек в клиника за алкохолици

Бен Афлек отново е залитнал към един от най-големите си пороци – алкохола. Актьорът бил решен да се справи с проблема и кой друг да му помогне в този тежък момент, освен бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Макар двамата да се разделени от години и Бен да има нова жена до себе си, той се е обърнал за помощ именно към майката на децата му. Негови приятели пък споделят, че тя на свой ред никога не му отказвала помощ. „Дженифър винаги е била човек, който се отзовава при нужда на Бен, когато той страда от алкохолна зависимост и хазартни игри. Тя с всички сили се опитва да го държи настрана от тези негови пороци“, коментират близки до семейството хора.

Актрисата избрала за Бен специалист в рехабилитационно заведение на север от Лос Анджелис. Актьорът подписал конфиденциален договор, според който той бил длъжен да проведе 30-дневно извънредно строго лечение в клиниката. „Борбата с неговата зависимост е дълъг процес. Бен разбира, че не може просто да се събуди една сутрин и да си каже: „Всичко приключи“. Лечението е усилие“, разкриват още хора от неговия личен антураж.
Припомняме, че това не е първият път, в който Афлек влиза в рехабилитационен център. Преди осем месеца той изкара един курс за справяне с алкохола, но се пропи почти веднага след напускането на специализираното заведение, пише ретро.

Според близки до Бен той се върнал към порока, след като празнувал наградите „Еми“ със своята настояща приятелка Линдзи Шуукъс, която семейството му не одобрявало. Лошото отношение към нея идвало именно заради неумението й да го държи под контрол, а тъкмо обратното – тя го подстрекавала към пороците, които с времето му изяждали главата.

Преди да зареже съпругата и трите си деца, Афлек имаше афера с тяхната бавачка. Публичният позор принуди жена му Дженифър да подаде молба за развод. Още докато процедурата течеше, актьорът се хвърли в обятията на тв продуцентката Линдзи, с която светските хроникьори твърдят, че той се срещал още през далечната 2013 г. През изминалото лято двамата бяха на почивка в американския щат Мейн, където папараците отново хванаха холивудския ас да се налива с твърд алкохол от ранни зори. Сега връзката му с Линдзи била изправна пред криза, защото продуцентката едва ли щяла да изтърпи дългия престой на половинката си в клиника за алкохолици, без да се изкуши да му кръшне. Това допълнително психирало актьора, който проявявал дори наченки на агресия към специалистите, които ще се опитат да го излекуват.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *