Това са зодиите с проблеми в любовта през АВГУСТ

Това са зодиите, които може да имат проблеми в личния живот. Всичко е поправимо, стига да знаем къде сме сбъркали и как да поправим грешката си, ако тя е в самите нас. Ето и кои са зодиите с проблеми в любовта през август:

Овен

Не се мислете за вечно прави, защото в живота няма човек, който никога да не е грешил. Проблемите ще създавате вие, защото никога не се извинявате без „битка“ и предпочитате първо да поспорите здраво и чак след това да се замислите дали не сте виновни. Тази черта от характера ви е черта, която никой няма да търпи задълго. За това, ако искате да запазите добрия тон с половинката си през август, по-добре сменете подходя и се дръжте човешки. От страна на човека до вас може да ви подразни с вечните съвети, които ви дава. Покажете, че повече не може така.

Рак

Не си мислете, че щом веднъж спечелите сърцето на половинката си, то остава ваше завинаги. Трябва да полагате повече усилия за връзката си – както вие, така и вашата половинка. Вече не си правите изненади, не се грижите за външния си вид и изобщо сте оставили романтиката на заден план. Задълженията никога не спират, но трябва да намираме време да поддържаме искрата жива и това зависи от самите нас. Първа за това ще заговори вашата половинка и не и се сърдете… наистина има нужда от внимание.

Лъв

Трети човек ще обърка плановете ви и ще всее смут във връзката ви. Не става въпрос за изневяра, нито за флирт, а за недобронамерен човек, който ще започне да си измисля клюки по ваш адрес, така че половинката ви да погледне на вас с други очи. Изолирайте проблема и не му отдавайте голямо значение. Колкото по-малко внимание обръщате на лошотията, толкова по-бързо ще се откаже и ще си тръгне тя. Като изключим това, може би ще имате един много романтичен август.

Стрелец

Ниското ви самочувствие може да ви изиграе лоша шега. Никой човек не обича да вижда половинката си разколебана и комплексирана за неща, които дори изобщо не са истина. Трябва да държите главата си високо вдигната, да започнете да обичате себе си и да оставите глупостите настрана. Човекът до вас не ви обича заради външността ви, а заради това, което носите вътре в себе си. Ако не преборите това, има голям шанс той да потърси увереност в друг човек, който ще започне да му се струва много по-привлекателен… от вас.

Козирог

Щура лятна нощ може да промени хода на връзката ви. Трябва да сте наясно със себе си и чувствата си, иначе губите най-важния за вас човек. Малко алкохол, непознат симаптичен човек и се получава перфектната предпоставка за изневяра. Ако имате някакви колебания относно човека до вас, по-добре поговорете, но не вършете неща, за които после горчиво ще съжалявате. Actualno.com

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *