Току-що Бербо хвърли нова бомба! Ето коя световна футболна звезда идва за шоумача в София

Току-що Димитър Бербатов обяви поредното голямо име, което ще дойде в София за шоу мач през лятото.

Както е известно, преди дни стана ясно, че той ще доведе супер звезди на световния футбол за благотворителен мач на 14 юни. На националния стадион „Васил Левски“ ще излязат Луиш Фиго с All Stars срещу Димитър Бербатов с United Stars. Двубоят е организиран от фондациите на двете звезди. Обявеното преди минути от Бербо име е това на бившия му съотборник в Манчестър Юнайтед Райън Гигс.

Ето какво написа във фейсбук профила си българинът:

„Той беше човекът който ми показваше всеки ден какво значи да си професионалист. Един от първите, които ми изпратиха смс за „добре дошъл“ в „Манчестър Юнайтед“, и винаги беше насреща за съвет или добра дума. А и ми показа трика за дълголетие – йога!


Той е рекордьорът по най-много изиграни мачове в историята на „Манчестър Юнайтед“ с внушителните 963 двубоя.
Той е най-титулуваният играч в историята на футбола! През забележителната си кариера има 36 спечелени купи. С „Манчестър Юнайтед“ е завоювал 13 шампионски титли във Висшата лига, 4 пъти е печелил ФА Къп, 4 пъти – Купата на лигата, 2 пъти е триумфирал в най-престижния клубен турнир Шампионската лига, печелил е 2 пъти Световното клубно първенство, Междуконтиненталната купа, Суперкупата на УЕФА и 9 пъти е вдигал трофея „Къмюнити Шийлд“ – английската Суперкупа.
Той е единственият играч, участвал в спечелването на всички 13 титли на „Юнайтед“ във Висшата лига. Играчът с най-много мачове в историята на Висшата лига – 632. Държи рекорда и за най-много асистенции в историята на Висшата лига – 271.
Райън Гигс. Очакваме го в София!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *