Топ 3 на най-верните зодии в любовта! Скорпионите са страстни, Раците …

Ако искаш щастлива и стабилна връзка е необходимо да тръгваш с презумпцията за доверие и вярност. Тъй като изневярата е нещо, което трудно се прощава.

Но даже и да намериш сили да го направиш, счупеното си остава счупено. Моногамията или по-скоро нагласата за нея, си зависи от морала и вижданията на всеки един човек. Но от гледна точка на астрологията, на някои зодии им е вътрешно заложено да бъдат верни.

Тоест, ако се държите наистина добре с такъв партньор и му осигурявате нужните близост и разбиране, шансът да кръшне встрани е извънредно минимален. Вижте и кои са тези зодии.

Рак

От всичките зодии, Ракът е най-загрижен за стабилността на отношенията си с любимия човек. Той обича семейството и е най-щастлив наистина когато има дълбока, емоционална връзка. Би изневерил само и единствено, ако неговият партньор се държи с презрение и не показва любовта си.

Везни

Везните търсят напрекъснато хармония и баланс. Само по този начин се чувстват спокойни и пълноценни. Една изневяра би нарушила драстично тяхното равновесие и те предпочитат да не я правят. Ако пък се случи, бъдете сигурни, че съвсем сигурно е че скоро Везната ще ви напусне.

Защо на останалите зодии им е по-трудно да останат верни?

Нека разгледаме накратко и този въпрос.

Скорпион

Скорпионът от своя страна е страстна зодия, но и твърде много отмъстителна, тоест, ако с нещо го жегнете,или издразните не се учудвайте,че ще ви изневери, за да ви накаже.

Водолеите  са не особено уравновесени и винаги имат стремеж към новото и различното. А в Рибите бушуват толкова много емоции, които, заедно с непреодолимата нужда от романтика, ги правят по-уязвими и податливи на изневяра.

Това, разбира се, е само една нотка в характера, продиктувана от зодиакалния знак. И това въобще не означава, че ако си имате Близнак за партньор, той задължително ще ви изневерява. Или пък, ако живеете с Дева, тя ще ви бъде вярна до последно.Но безспорно ще е добре да си имате винаги едно наум с тази информация.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *