Трагедия! Жена се хвърли в кладенец

Трагична случка потресе врачанското село Липница. Жена се е самоубила, като се хвърлила в кладенец, съобщава „Булнюз”.

Зловещата история се разиграла вчера сутринта. 60-годишната Маргарита е скочила в геран в двора на имота си, съобщи кметът на селото Румен Шопов. На ужасяващата находка се натъкнал съпругът на жената Кирил.

Той се прибрал у дома след нощна смяна. До кладенеца в двора той забелязал столче и джапанки. Когато погледнал към дъното на 13-метровия бунар, мъжът останал потресен от гледката.

Маргарита сама е сложила край на живота си, по здравословни причини. Тя страдала от нелечимо заболяване и решила, че не желае да бъде в тежест на близките си. Жената е оставила предсмъртно писмо, в което описала причините, довели я до фаталното решение.

Хората в селото не са запознати със здравословните проблеми на Маргарита. До скоро тя живеела във Враца и местните не я познават много добре, разказа още Шопов. Семейството има дъщеря, която живее в чужбина.

Полицията вече се е заела със случая. Криминалисти са направили оглед на мястото и са иззели доказателства, сред които и предсмъртното писмо на Маргарита. Трупът е приведен в моргата за аутопсия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *