Трагични подробности за кървавата катастрофа с три трупа в Ловешко! Майка загина, след като изпрати сина си на гурбет в САЩ

Майка загина в зверска катастрофа минути, след като изпрати сина си на гурбет в САЩ. 46-годишната Галя Р. от Горна Оряховица в неделя пътувала със съпруга си и приятел на сина им към Горна Оряховица с личния им атомобил „Опел“. Същата сутрин тримата закарали до летището в София младежа, който заминал на работа зад океана. Трагедията се разиграла на връщане около 8,30 часа на главния път София-Варна край ловешкото село Малиново, където последвал челен сблъсък с движещо се с висока скорост „БМВ“, пише „Труд“.

loading...


При жестокия удар на място загинали Галя Р. и двама мъже – на 40 и 50 години от Горна Оряховица от БМВ-то. Трима пострадали пък са настанени в севлиевската болница, а един е транспортиран в лечебно заведение в Габрово. Сред тях са съпругът на Галя и приятелят на сина им. Мъжът на мъртвата жена е учител в железничарския град и е с опасност за живота. Според мълвата убитите в пътното произшествие мъже пък са служители на БДЖ. Причините са тежката катастрофа се изясняват. Предполага се, че злополуката е станала в следствие на движение с висока скорост и изпреварване по мокрия от дъжда път.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *