Тръмп призна: С прическата си крия плешивина

Американският президент Доналд Тръмп призна, че специалната му прическа цели прикриването на плешивина на тила, предаде БГНЕС.

Стопанинът на Белия дом съобщи това с чувство за хумор пред конференция на представители на консервативните политически сили, която беше предавана на живо от основните американски телевизионни канали.

„Опитвам се, доколкото мога, да прикрия тази плешивина, момчета. Работя върху това с всички сили“, каза Тръмп. След което се обърна, за да покаже на аудиторията къде именно на тила му косата е кът. Президентът също така направи демонстрация как си реши косата така, че плешивината да не личи.

Главният лекар на белия дом Рони Джексън на 12 януари направи контролен преглед на 71-годишния президент. След това лекарят съобщи, че Тръмп всеки ден пие аспирин като профилактика срещу сърдечни заболявания, а също така и препарати против косопад и за намаляване на холестерола. На президента му е необходим повече сън и да се занимава с физически упражнения, беше заключението на лекаря.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *