Ужас на пътя! Млад мъж се прости с живота си, а други 2-ма са на ръба!

Млад мъж загина, а други двама са с опасност за живота, след катастрофа на пътя между селата Смолница и Ловчанци, съобщи БЛИЦ.

Вчера в 22,47 часа чрез ЕЕН 112 в Областната дирекция на МВР е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадали на територията на Второ Районно управление „Полиция“ – Добрич между селата Смолница и Ловчанци, Община Добричка.

Мястото на инцидента е посетено от дежурен по КАТ, екипи на ПБЗН и ЦСМП при МБАЛ – Добрич. Установено е, че лек автомобил „БМВ 523“ с добричка регистрация, собственост на 30-годишен с инициали Д.С. от с. Ловчанци, е управляван от неправоспособния 25-годишен с инициали Г.К. от село Ловчанци.

Поради движение с несъобразена скорост по общински път от с. Смолница за с. Ловчанци, автомобилът напуска пътното платно в ляво по посоката си на движение и се блъска последователно в две дървета, като в резултат на това водачът почива на място. Пътниците Д.С., на 30 г. и З.Н., на 29 г. от с. Ловчанци са настанени в отделение по реанимация при МБАЛ –  Добрич с опасност за живота. Взети са кръвни проби. Образувано досъдебно производство по случая.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *