УНИКАЛНА СВАТБА! Пред 500 гости известна ТV водеща, каза „да“ на българин от Западните покрайнини

Уникална българо-сръбска сватба се състоя в Гоце Делчев. Чаровната неврокопчанка Николая Кръстева, която е популярна ТV водеща, се врече във вярност на българина от Западните покрайнини на Сърбия Ивица Пейев. Младото семейство пристигна с огромна лимузина, а сватбената рокля на Николая, изработена в Белград, можеше да се сравни с тази на английската кралица.

Над 500 гости имаше на сватбеното тържество, като повече от час младоженците приемаха поздравления от роднини и приятели. Гости имаше от цяла България, от Сърбия, както и от Америка и Канада. Изключително стилното сватбено тържество бе гарнирано с много музика, в програмата се включиха Николина Чакърдъкова с танцьорите си от Неврокопския танцов ансамбъл, местните певци Ирина Паскалева, Димитър Куршумов, Георги Жбантов и оркестър „Щуро маке“.

Сред гостите бяха депутатът Богдан Боцев, председателят на Общинския съвет в Гоце Делчев Ангел Гераксиев, бившият кандидат за кмет Илия Шербетов и плеяда интелектуалци.

След множеството изпълнения на местните певци черешката на тортата бе живото изпълнение на младежки духов оркестър от родния град на Ивица – Цариброд, които направо взривиха емоциите с музиката на Горан Брегович, на много сръбски и български известни песни.

Сватбеният купон приключи в ранни зори с дискотека, водена от диджей Георги Стоинков.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *