Уникално заведение „Пастис“ – новото кулинарно бижу на Благоевград

Уникално заведение „Пастис“ отваря врати днес в Благоевград. То е истинско кулинарно бижу за областния център на Пиринско. „Bar & food” „Пастис“ се намира на мястото на досегашното кафене „Портокал“, на гърба на Стоматологията в областния център, и е собственост на съпругата на председателя на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков.

Барът е с добавка на отлична кухня и е най-модерният в момента в Благоевград. Заведението е изцяло реновирано, обстановката е уютна и много комфортна, с непретенциозна изисканост. Собствениците са се фокусирали върху менюто, в което са намерили място най-добрите рецепти от световната кухня, приготвени от трима изкусни майстори готвачи.

Управителят на „Пастис“ Иван Йовков разкри пред  репортер на „Струма“, че в менюто има блюда и напитки за всеки вкус и всеки джоб, и гарантира, че обслужването ще бъде безупречно.

Новото заведение е подходящо както за сбирки  с приятели, така и за семейни и бизнес срещи и вечери.  Всеки ден „Пастис“ ще предлага и вкусно обедно меню на атрактивни цени.

С откриването си „Пастис“ е с претенции да е най-модерното заведение от типа бар, предлагащ и храна в региона, и ще бъде лицето на модерните ресторанти в Благоевград.

ИВАН ПЕТРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *