Фенове експерти върнаха наставника на ОФК „Пирин“ М. Радуканов в началното училище

Сертификат закачка получи наставникът на ОФК „Пирин“ Милен Радуканов в навечерието на визитата в Бургас срещу „Нефтохимик“. Експертна комисия от фенове връчи документ на видинчанина за завършен начален курс на развитие на благоевградския клуб. Оценката за свършената работа от него и от управителя Венко Попов е „Отличен” /6/. Подаръкът е по повод предсрочното изпълнение на поставената в началото на сезона цел – оцеляването на орлетата във футболния елит на България, нещо, което се случи в първия ден на седмицата с равенството 1:1 с „Локомотив“ /ГО/.

Радуканов и Попов направиха така чакания от привържениците завой в стратегията до края на първенството и посочиха следващата задача пред отбора – достигане до последния мач от плейофите за излъчване на последния представител на страната ни във втория по сила турнир на Стария континент Лига Европа. Шефът на пиринци припомни пожеланието, което отправи при встъпването си в длъжност на „Дъбравска“ 1 преди 2 г. запалянковците, треньорите, футболистите и цялата общественост да започнат да гледат в една посока, за да тръгне отборът напред.

„Този жест със сертификата е доказателство, че желанието ми се сбъдна. Вече имаме нужната подкрепа от всички страни, а това ни дава увереност, че имаме сили да гоним евроквотата, а догодина и още по-високи цели”, заяви В. Попов на импровизираната церемония по връчването на фенския подарък.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *