Фенът на ОФК „Пирин“ Л. Панталеев: Треньорът М. Радуканов отказа да ме качи в автобуса, останах в Стара Загора без пари

Един от най-запалените привърженици на ОФК „Пирин“ Любомир Панталеев поиска думата във вестник „Струма”, за да разкаже за перипетиите си при гостуването на любимия отбор в Стара Загора за плейофния реванш с „Верея“ и да представи своята визия за бъдещето на благоевградския клуб.

„От 28 години съм фен на „Пирин“, щастлив съм, че в трети пореден сезон ще гледаме елитен футбол, но се случи нещо, което ме потресе. След мача с „Верея“ отидох да си поговоря с управителя Венко Попов и с Иво Андонов. През това време автобусът с агитката беше заминал и помолих треньора Милен Радуканов да ме качат в рейса на отбора. Той обаче ми отказа и се озовах в непознат град, без пари в джоба. Добре че администраторът Велислав Елезов ми влезе в положение и ми услужи с пари, иначе не знам какво щях да правя. Постъпката на Радуканов не е мъжко поведение. Като изключа негативните емоции в личен план, не мога да отрека, че човекът си свърши работата и остави „Пирин“ в Първа лига. Намери истинското място на Кострна, върна в състава Попев, започна да качва юноши при мъжете. Но в същото време съм разочарован от него и ръководството за това, че ограбиха амбициите на запалянковците за финал за купата или пробив в Европа чрез баражите в първенството. Трябваше да вземат два мача – с „Ботев“ и с „Верея“. Не го направиха. Не мотивираха в достатъчна степен футболистите, за което вероятно спомогнаха забавените плащания. Не приемам все пак това за оправдание. Погледнете „Верея“, и там не бяха получавали дълго време пари, но се нахъсаха и ни отстраниха. Аз и всички фенове искаме играчите, които обличат екипа на „Пирин“, да дават всичко от себе си, както го направиха външните Старокин, Кострна, Дани Младенов. Сега най-важната задача е не само този състав да се запази, а и да се надгради с добри попълнения, както и да се потърси сериозен инвеститор, тъй като очевидно не е по възможностите на общината да осигурява нужния бюджет“.

Потърсихме за коментар по случая пиринския наставник Милен Радуканов, който заяви: „Човешката природа е странно нещо. Този фен си правеше мохабет, вместо да се качи в автобуса на агитката, а след това дойде да иска ние да го вземем. От 25 години съм във футбола и  навсякъде важи абсолютната забрана чужди хора да се качват в рейса на футболистите. Недоумявам как някой може да се оплаква, след като му дадохме пари да си хване влака. Горд съм, че помогнахме на човек в беда.“

ЛЮБОМИР ПАНТАЛЕЕВ,

фен на ОФК „Пирин“ от 28 г.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *