Футболистът на „Беласица“ М. Таушанов празнува четвърт век на плажа в Слънчев бряг, близка до сърцето му дама го изненада с фланелка от новия екип на „Барса“

Футболистът на “Беласица” Мартин Таушанов изпълни четвърт век. Юбилейният рожден ден застигна Марти в курорта Слънчев бряг, където крилото избра да отдъхне в компанията на брат си Благовест /вторият отляво на сн. 1/, също футболист на “Бела”, и приятели. Близка до сърцето му дама изненада рожденика с мачова фланелка на любимия “Барселона”, с която “блау-гранас” ще играят през сезон 2017/18 г. Предвид факта, че новите екипи на Меси и компания бяха презентирани съвсем наскоро, то със сигурност Таушанов е сред първите, разцъкали из Слънчака с актуалното решение за синьо-червения екип на гърба си /сн. 2/.
Футболистът от петричкото село Рупите изпраща един добър сезон, през който бе несменяем титуляр във формацията на Николай Димитров-Джаич, в хода на кампанията се разписа 7 пъти, превръщайки се в стрелец №3 на “комитите”. Освен това Марти бе сред карето аматьорски национали, които “Беласица” излъчи за отбора на Иво Тренчев, и със сигурност е привлякъл вниманието на родни тимове с професионален статут.
“На този етап се радвам на отдиха край морето, после ще мислим за футбол. Благодаря на всички колеги, приятели и близки, които ме поздравиха за 25-ия ми рожден ден, наистина се почувствах специален”, коментира от Слънчев бряг Марти Таушанов, който през целия ден почти не успя да се потопи в морето заради лавината телефонни обаждания и постове в социалните мрежи.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *