Футболистът на „Вихрен” Н. Мицански объркан с братовчед му национал

Старшията на „Вихрен“ Петър Златинов освободи първите четири кандидат-попълнения. Трима от тях – Радослав Гаджовски, Венелин Иванов и Здравко Димитров, са от старшата възраст на местната ДЮШ, набор 1998 г. Карето пътници допълва игралият преди време за курортистите Томас Гълъбов, който за няколко години изчезна от регионалната футболна карта, акцентирайки върху образованието си. Засега опитните Антонио Ласков и Ивайло Самарджиев остават в състава.

Същото се отнася и за Никола Мицански, който в спаринга с „Пирин“ /Рз/ контузи коляното си и по поръка на лекарите получи почивка за няколко дни. Всъщност именно присъствието на фамилията Мицански в стартовия списък на санданчани в Разлог провокира предположенията, че тогава за родния си тим е играл доскорошният национал и негов братовчед Илиян Мицански, който в същото време се оказа, че релаксирал на морето в Гърция.

Даниел Пехливанов продължава се готви със съгражданите си в очакване на оферта от чужбина с вероятни дестинации Кипър, Израел, Швейцария, Австрия, Португалия. След като Захари Димитров се оказа в групата бойкотиращи футболисти от миналия сезон, курортистите практически разполагат под рамката само с брат му Иван и дубльор голобрадия Божидар Василев. Роденият през 2000 г. талант пази за „Вихрен“ в последните 30-ина минути срещу разложани.

Следващия спаринг е срещу „Беласица“ в събота от 18,30 часа, като контролата ще има благотворителен характер. Идеята е да се съберат средства за лечението на Гергана, страдаща от амиотрофична латерална склероза. За целта на стадиона в курортния град ще бъдат поставени урни за доброволни дарения.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *