ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ

ОВЕН
В лошо настроение започвате сряда, дори сте загубили интерес към днешните си планове. За някои неприятностите са лични, за други – финансови, но пък ще имате успех в служебните задачи. Във важен професионален разговор ще ви зарадва неочаквана новина.
ТЕЛЕЦ
Днес ви очаква любовен сюрприз или новости във ваша полза. Това може да ви разсее, предразположени сте да допускате грешки на работното си място. Пазете се от прибързани решения. Ако искате да постигнете успех, не пренебрегвайте началството. Някои от вас се готвят да пътуват по бизнес задачи.
БЛИЗНАЦИ
Близнаци, ще се натъкнете на препятствия в сряда, затова не се втурвайте бързо напред. Въздържанието ви може да се окаже благоприятно, не е време да налагате своето влияние. Липсва ви изчерпателна информация и лесно може да сгрешите с невъздържани изказвания и действия.
РАК
Сряда е градивен ден за Рак, няма да ви липсва успех на работното място. Някои са потиснати, възможно е да са под влияние на отминали неприятности, опитайте да се отърсите. Не пренебрегвайте добър съвет от приятел и не говорeте лошо за другите.
ЛЪВ
Страшно желаете да промените обстоятелствата около вас и това бавно, но сигурно ще стане. Възможно е да ви изненада ползотворна намеса на приятел, дори да е малък съвет или услуга, идва точно навреме за вас. Днес внимавайте с финансите, не е изключено ваши неприятели да се опитат да ви измамят.
ДЕВА
В живота ви ще се появят нови приятели, може би и нова любов. Сряда е благоприятна за добри печалби и успех в работата. Бъдете активни, за да не пропуснете възможностите за реализация. Ако ви се налага да пътувате, макар и с неприятности и нежелание, крайният резултат ще е удовлетворителен.
ВЕЗНИ
Везните са доста неосведомени днес, което е предпоставка за допускане на грешки. Бъдете сдържани, консултирайте се с приятели, преди да действате. Особена полза ще имате сега от съвета на жена. Преценявайте добре хората около себе си, избягвайте да се доверявате на такива, в които не сте сигурни.
СКОРПИОН
Днес трябва да сте особено стриктни в службата си, за да си спестите неприятности. Денят определено не е за почивка и развлечения. Загубите ли интерес към задълженията си, може да ви коства големи проблеми. Сега обаче е един от добрите дни за финансова реализация, тя дори ще надхвърли очакванията на някои от вас. Ще бъдете удовлетворени.
СТРЕЛЕЦ
Дееспособни сте сега и можете да осъществите докрай професионалните си намерения. Благоприятна промяна се извършва при мнозина. Добри са възможностите ви във финансовата сфера, но не рискувайте да участвате в хазартни игри. Шансът ще ви изневери и загубите ще са катастрофални за вас. Някои ще са заети със съдебни дела, по които се влачат от дълго време.
КОЗИРОГ
Сряда е щастлив ден за вас, защото успехите ви следват навсякъде. Полезни са контактите ви на работното място, в обществото, при пътуване. Ще имате шанс да задоволите както материалните, така и емоционалните си интереси. Сега започва цикъл на промени за вас, който е свързан с дома ви. Най-вероятно ще започнете дългоотлагана реконструкция и модернизация. Не е изключено да имате ядове във финансово отношение.
ВОДОЛЕЙ
Хубав ден за развлечения е сряда за вас, главното е да не прекалявате. Бъдете предпазливи и не харчете повече, отколкото получавате. Увличате се по покупки, за които по-късно съжалявате. Успешен ден и за делова дейност. Ще ви радват добри резултати в работата. Мнозина от зодията ще осъществят контакти със силни и влиятелни личности.
РИБИ
Днес сте сдържани, чувствате вътрешна дисхармония. Избягвайте конфликти. Макар денят ви да е труден, ще имате придобивки, ако участвате в съдружна работа. Късметът ви сега е огромен, можете изцяло да разчитате на него. Сряда е подходяща за срещи с приятели и роднини, те ще ви подпомогнат по въпрос, свързан с недвижим наследствен имот. Всеки опит да бъдете предпазливи ще бъде изтълкуван като високомерие.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *