ХОРОСКОП ЗА 21 МАРТ

ОВЕН

Пред­стои ви пол­зот­во­рен ден, поч­ти няма об­ласт, в коя­то на Ов­ни­те да не им вър­ви. С по-изо­стре­но вни­ма­ние дей­ствай­те днес по от­но­ше­ние на биз­не­са, не е ло­шо да пол­зва­те опи­та на по-ком­пе­тен­тни от вас хо­ра. В то­зи сми­съл кон­так­ти­те ви днес са мно­го бла­гоп­рия­тни. Ще по­лу­чи­те доб­ри съ­ве­ти или ин­струк­ции за раз­ви­тие на биз­нес пла­но­ве.

ТЕЛЕЦ

Сряда е къс­мет­лий­ски ден за Тел­ци­те. Оче­рта­ва се по­ло­жи­тел­на пром­яна на бю­дже­та ви, ни­що чуд­но част от вас да бъ­дат прия­тно сюр­при­зи­ра­ни с круп­на су­ма. Дос­та доб­ре ще се раз­ре­ши и проб­лем от до­маш­но-се­мей­но ес­тес­тво, зас­лу­жа­ва си да го от­праз­ну­ва­те. Днес се оче­рта­ват и мно­го пол­зот­вор­ни кон­так­ти и сре­щи с влия­тел­ни хо­ра. Оча­квай­те ди­ви­ден­ти!

БЛИЗНАЦИ

При вас днес се оче­рта­ват бла­гоп­рия­тни тран­сфор­ма­ции в де­ло­во от­но­ше­ние. Ще има­те въз­мож­ност чрез ра­бо­та­та да уве­ли­чи­те до­хо­ди­те си. Важ­но е да сте об­щи­тел­ни, вклю­че­те на пъл­ни обо­ро­ти лич­ния си чар, за­що­то чрез кон­так­ти­те ви днес ще по­лу­чи­те при­до­бив­ки. Стре­ме­те се да по­лу­чи­те из­чер­па­тел­на ин­фор­ма­ция и се па­зе­те от греш­ки.

РАК

Сряда е мно­го ус­пе­шен ден за Ра­ци­те. Ако в мо­мен­та ви ин­те­ре­су­ват въп­ро­си от фи­нан­со­во ес­тес­тво, се­га мо­же­те да из­ле­зе­те от зат­руд­не­ние. Въз­мож­ни са при­до­бив­ки и по про­фе­сио­нал­на ли­ния. За­си­ле­ни­те об­щес­тве­ни кон­так­ти ще ви до­не­сат ма­те­риа­лен и емо­цио­на­лен къс­мет. Оче­рта­ват се въл­ну­ва­щи лю­бов­ни пре­жив­ява­ния. От­дай­те се на емо­ции­те!

ЛЪВ

Сряда е свър­за­на с бла­гоп­рия­тно­то раз­ре­ша­ва­не на проб­лем, кой­то за по­ве­че­то от вас е ма­те­риа­лен. Ще има­те фи­нан­со­ви ус­пе­хи, не е из­клю­че­но да бъ­де­те прия­тно из­не­на­да­ни от па­рич­на при­до­бив­ка. По от­но­ше­ние на ра­бо­та­та ви днес бъ­де­те мак­си­мал­но кон­цен­три­ра­ни и усъ­рдни, за да не до­пус­не­те еле­мен­тар­на, но дос­та неп­рия­тна греш­ка.

ДЕВА

Денят е дос­та до­бър и за пред­ста­ви­те­ли­те на Де­ва, но няма да им е из­лиш­на пред­паз­ли­вост. Ра­бо­те­те пос­ле­до­ва­тел­но, рав­но­мер­но и тър­се­те оп­ти­мал­ни­те ва­риан­ти за пос­ти­га­не на за­мис­ли­те си. Пос­та­рай­те се да бъ­де­те доб­ре ин­фор­ми­ра­ни и дос­та­тъч­но гъв­ка­ви, за да из­бег­не­те  греш­ки и неп­рия­тнос­ти. Ве­чер­та раз­пус­не­те в прия­тел­ска об­ста­нов­ка.

ВЕЗНИ

Хар­мо­ни­чен и прия­тен ден с доб­ри въз­мож­нос­ти за ма­те­риал­ни при­хо­ди е сряда за Вез­ни­те. За съ­жа­ле­ние не сте зас­тра­хо­ва­ни от греш­ки, вни­ма­вай­те осо­бе­но в про­фе­сио­нал­ни­те си де­ла. При някои ще въз­ник­не нап­ре­же­ние и вкъ­щи, но ако се ов­ла­дее­те, ще мо­же­те с мал­ко вни­ма­ние и раз­би­ра­не да го раз­сее­те и пос­тиг­не­те съг­ла­сие. Не спо­ре­те!

СКОРПИОН

Днес мно­зи­на от Скор­пион са объ­рка­ни и неу­ве­ре­ни, то­ва ве­роя­тно се дъл­жи на раз­воя на лич­ни­те им де­ла в мо­мен­та. Дей­стви­тел­но се на­ла­га уве­ли­че­но вни­ма­ние, за да се пред­па­зи­те от га­фо­ве най-ве­че с ин­тим­ния парт­ньор. Наб­лег­не­те на про­фе­сио­нал­на­та из­ява, там се оче­рта­ват къс­мет и влия­тел­ни про­тек­ции, но ве­чер­та по­да­ре­те на лю­би­мия чо­век.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрел­ци­те са при­тис­на­ти от оче­рта­ва­щи се фи­нан­со­ви проб­ле­ми. Бър­зо за­дей­ствай­те кон­так­ти­те и връз­ки­те си, има­те дос­та­тъч­но влия­тел­ни прия­те­ли, кои­то ще ви по­мог­нат да на­ме­ри­те раз­ре­ше­ние. За някои от вас ре­ше­ние­то ще дой­де от нео­чак­ва­ни ма­те­риал­ни пос­тъп­ле­ния. На дру­ги къс­ме­тът днес е в служ­ба­та. Бъ­де­те тър­пе­ли­ви с близките си.

КОЗИРОГ

В ра­бо­та­та си днес ще усе­ти­те пром­яна, коя­то ве­роя­тно ще ви до­не­се из­вес­тни труд­нос­ти. Денят е неп­рия­тен не са­мо в служ­ба­та, ще ви съз­да­де и лич­ни ядо­ве. Не из­пус­кай­те нер­ви­те си и вни­ма­вай­те с взе­ма­не­то на ре­ше­ния. По­тър­се­те съ­дей­ствие от бли­зък прия­тел, за да се пред­па­зи­те от до­пус­ка­не на греш­ки с ло­ши пос­ле­ди­ци. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви!

ВОДОЛЕЙ

Пло­дот­вор­на е сряда за вас, оча­кват ви ху­ба­ви ме­та­мор­фо­зи в лич­ния жи­вот. Ще се рад­ва­те на лю­бо­вен къс­мет и лес­но ще прео­дол­ява­те ма­те­риал­ни­те проб­ле­ми. Из­клю­чи­тел­но по­лез­ни са кон­так­ти­те ви – в биз­не­са, в ра­бо­та­та и в ин­ти­мен план. За някои е въз­мо­жен па­ри­чен сюр­приз. Биз­нес­ме­ни­те да вни­ма­ват и да се пазят от неп­ра­вил­ни дей­ствия.

РИБИ

Мно­зи­на от Ри­би днес са нап­рег­на­ти, не са из­клю­че­ни неп­рия­тнос­ти от до­маш­но-се­мей­но ес­тес­тво. Въз­дър­жай­те се мак­си­мал­но от скан­да­ли с ин­тим­ния парт­ньор, до­ри ко­га­то той е ини­циа­то­рът. Наб­лег­не­те на про­фе­сио­нал­на­та ра­бо­та и ще се по­чувс­тва­те удо­влет­во­ре­ни. В мо­мен­та ус­пе­хи­те ви там са най-сил­но из­ра­зе­ни. Има пред­пос­тав­ки за при­хо­ди.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *