ХОРОСКОП ЗА 21 ЮЛИ

ОВЕН
Пе­тък се ха­рак­те­ри­зи­ра за Ов­ни­те с усъ­рдни за­ни­ма­ния по лич­ни проб­ле­ми. За мно­зи­на те ка­саят жи­ли­ще или мес­то­жи­телс­тво. Ве­роя­тно оча­ква­те съоб­ще­ния за ус­трой­ва­не­то си, но днес или няма да ги по­лу­чи­те, или няма да ви за­рад­ват. Денят е тру­ден за кон­так­ти и справ­яне с ад­ми­нис­тра­тив­ни за­да­чи. Бъ­де­те тър­пели­ви!

ТЕЛЕЦ
За вас пе­тък оп­ре­де­ле­но е прия­тен и ви да­ва доб­ро са­мо­чувс­твие. Впро­чем за Тел­ци­те не лип­сват проб­ле­ми, при някои те са от здра­вос­ло­вен ха­рак­тер. Въп­реки то­ва не да­вай­те из­раз на неп­рия­тнос­ти­те и ве­роя­тно вни­ма­ние­то ви ще се на­сочи в дру­га по­со­ка. За мно­зи­на прия­тни­те из­жив­ява­ния ще взе­мат пре­вес над дело­ви­те за­да­чи.

БЛИЗНАЦИ
В пе­тък Близ­на­ци­те трябва да бъ­дат дос­та вни­ма­тел­ни. Дей­ства­те при­бър­за­но и то­ва мо­же да пре­диз­ви­ка нео­чак­ва­на ка­тас­тро­фа в де­ла­та ви. Ху­ба­во е да бъ­дат пред­паз­ли­ви всич­ки, кои­то ще ра­ботят някак­ва до­маш­на ра­бо­та. Про­фе­сио­налният ден ще бъ­де ус­пе­шен за вас. Мо­же да се над­ява­те на ус­пех в па­рич­ни­те дела.

РАК
Мно­зи­на от Рак проек­ти­рат свое­то бъ­де­ще, ос­но­ва­вай­ки се на близ­кия кон­такт с влия­те­лен чо­век. Мо­же би е по-доб­ре пър­во да раз­го­вар­яте по ин­те­ре­су­ва­щи­те ви въп­ро­си с то­зи чо­век и ед­ва то­га­ва да оча­ква­те някак­во раз­ви­тие. Се­га пла­нове­те ви мо­гат да се ока­жат съв­сем неу­мес­тни. Па­зе­те здра­вето си!

ЛЪВ
Пе­тък е мно­го ус­пе­шен за вас. Днес Лъ­во­ве­те мо­гат да дей­стват, без да се опасяват, че някое от де­ла­та им ще се раз­ви­ва бе­зус­пеш­но. Ха­рак­тер­ни за до­ма са при­до­бив­ки­те, фи­нан­со­вият къс­мет, дей­ствия­та в служ­ба­та и биз­не­сът. По-вни­мател­ни бъ­де­те за еве­нтуал­ни из­ма­ми при сре­щи, кое­то се про­во­ки­ра от съв­сем дреб­ни при­чи­ни.

ДЕВА
Бла­гоп­рия­тно се раз­ви­ват и де­ла­та на Де­ви­те в пе­тък, но в сфе­ра­та на фи­нан­сите е въз­мож­но да пос­лед­ва нео­чак­ван про­вал. Ето за­що, ако има­те па­рич­ни де­ла, днес е по-доб­ре да дей­ства­те чрез друг чо­век. Бла­гоп­рия­тно раз­ви­тие ще на­мерят ва­ши­те сре­щи с хо­ра от биз­не­са или в де­ло­ва на­со­ка. В пе­тък е въз­мож­но да възник­нат неп­рия­тнос­ти в служ­ба­та.

ВЕЗНИ
Днес ва­ша­та дей­стве­ност е пос­ло­вич­на. Ене­ргич­ни сте и до­ри из­бър­зва­те в мно­го от­но­ше­ния. То­ва е не­що­то, кое­то трябва да ре­гу­ли­ра­те в де­ла­та си. С изклю­че­ние на фи­нан­со­ва­та сфе­ра всич­ки дру­ги за­ни­ма­ния се ха­рак­те­ри­зи­рат с успех. По-ре­зул­тат­ни са сре­щи­те ви, в кои­то се на­ла­га да проя­ви­те по­ве­че съоб­рази­тел­ност.

СКОРПИОН
Скор­пио­ни­те ще имат те­жък пе­тък. На­ло­жи­тел­но е да проя­ви­те гол­яма предвид­ли­вост и да из­бягва­те всякак­ви съм­ни­тел­ни рис­ко­ва­ни дей­ствия. Из­вън за­дъл-жи­тел­ния ра­бо­тен ден, кой­то ще пре­ми­не по оби­кно­ве­ния на­чин, е ху­ба­во да наблег­не­те на сре­щи­те си. Те за мно­зи­на се ха­рак­те­ри­зи­рат с при­до­бив­ки.

СТРЕЛЕЦ
При вас най-чес­то всич­ко се оп­ре­деля от нас­трое­ние­то и от та­зи глед­на точ­ка пе­тък мо­же да се смята за ус­пе­шен ден. Вед­ри сте и де­ла­та ви ще вървят ус­пешно, не са­мо про­фе­сио­нал­ни­те ан­га­жи­мен­ти или те­зи в биз­не­са. По съ­щия на­чин ще се раз­ви­ват сре­щи­те, па­рич­ни­те де­ла и об­щес­тве­ни­те кон­так­ти. Реализирали сте проект, който ще ви бъде от голяма полза.

КОЗИРОГ
Ра­бот­ният пе­тък ще пре­ми­не поч­ти не­за­бел­яза­но и бър­зо за вас, и при то­ва с ус­пех. Той няма да лип­сва и във ва­ши­те из­вън­слу­жеб­ни ан­га­жи­мен­ти, кои­то днес са под­чер­та­ни за сфе­ра­та на фи­нан­си­те. Из­лиш­но е да се без­по­кои­те, че няма да пос­тиг­не­те стре­ме­жи­те си. Мно­зи­на от вас ще бъ­дат по­бе­ди­те­ли в някои спо­ро­ве с поз­на­ти, както и ще имате успех и при съдебни такива.

ВОДОЛЕЙ
Во­до­леи­те са из­пъл­не­ни с ене­ргия в пе­тък, но в мно­го слу­чаи се ока­зва, че не мо­гат да я кон­тро­ли­рат. Днес то­ва ще бъ­де па­губ­но за слу­жеб­ни­те ви за­дъл­жения, къ­де­то мно­зи­на ще бър­зат, за да прик­лю­чат по-ра­но, и ще пос­лед­ват нео­чаква­ни неп­рия­тнос­ти. Опи­ти­те ви да раз­ре­ши­те някак­ви до­маш­ни въп­ро­си ще спре­те с неп­рео­до­ли­ми препя­тствия и е по-добре да отложите разрешавнето им.

РИБИ
За вас пе­тък ще пре­ми­не по­ло­жи­тел­но, ако не раз­чи­та­те са­мо на собс­тве­ни­те сили, а се пол­зва­те и от под­кре­па­та на ко­ле­ги­те си. Де­ло­вият ви жи­вот днес изи­сква по­ве­че на­ход­чи­вост, коя­то на мно­зи­на им лип­сва се­га. Та­ка мо­же да зас­та­не­те пред труд­нос­ти­те, кои­то ще се ока­жат доста затормозяващи. Парирайте всеки опит да бъде влязано в личното ви пространство.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *