ХОРОСКОП ЗА 22 НОЕМВРИ

ОВЕН
Сряда се характеризира с някои трудности за Овните, които лесно можете да преодолеете, ако избегнете споровете и полемиките с хора от службата ви. Това са ваши неприятели, които ще се опитат да ви уязвят. Положителните събития касаят неочаквано съобщение
ТЕЛЕЦ
Повечето от Телец имат шанса да се реализират по нов начин в бизнеса. Става въпрос за сдружение, което касае търговска дейност. Професионалният ден изисква повече съсредоточаване на работното място. Някои от вас ще научат неприятни новини, за които е по-добре да не ги прилагате към себе си или да не им обръщате внимание.
БЛИЗНАЦИ
Сряда не е много добър ден за Близнаците. Ще разисквате в службата определени въпроси, което може да се яви причина за силна нервна възбуда от ваша страна. Добро развитие ще имат контактите ви, които засягат възможността за взаимни действия в бизнеса.
РАК
Раците ще се зарадват на хубаво известие за работата им или по делови въпрос. Днес ще се сблъскате с неприятности, които се отнасят до държавни администрации. Там имате неразрешени проблеми, свързани с парични дългове.
ЛЪВ
Личните ви възможности са на висота и днес всички от Лъв са в състояние да се справят със съответните задачи. Но самочувствието ви крие друга опасност – за евентуално отлагане на поети дела и ангажименти. В сряда ще бъдете крайно ограничени за постигането на каквито и да било финансови успехи.
ДЕВА
Девите ще имат успехи в деловия си живот, но те са крайно зависими от контактите ви. Насочете се изцяло към действия в областта на заниманията си и избягвайте разговори по делови въпроси. Ползотворни са обществените контакти, към които също е хубаво да се насочите след деловите си ангажименти. Ще имате семейни проблеми, които бързо ще разрешите.
ВЕЗНИ
Родените под Везни са благоразположени към околните в сряда и в повечето случаи ще им съдействат в изпълнението на някакви задачи, но не разчитайте на това да направите хората по-благосклонни към вас. На работното място денят може да протече трудно поради възникналите спорове с колеги и нескритото желание на някой да ви попречи или навреди.
СКОРПИОН
За да протече денят ви нормално, е необходимо да избягвате словесните сблъсъци. Те могат да ви навредят в делово отношение, да събудят негативните качества у вас и да станете отмъстителни. При някои от Скорпион съществува недоразумение по финансови въпроси.
СТРЕЛЕЦ
Стрелците не преценяват добре обстановката, в която се намират, и често се заблуждават относно възможностите си. Професионалният ден ще бъде труден и изпълнен с ограничения. За малка част от вас обаче е валидно противоположното – успехи, които ще последват благодарение на активността ви. Днес не сте застраховани от сблъсъци и противоречия в любовта.
КОЗИРОГ
Агресията надделява, което днес ще ви донесе повече неприятности, отколкото полза. Добре е да послушате съвета, който ще отправи към вас близък приятел. Не ви липсват и добри възможности и те могат да бъдат практически оползотворени, ако действате умерено и се въздържате от негативни изблици. Някои от вас ще направят покупка на жилище.
ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще успеят да се справят със задачите си, ако пестят времето си и стриктно действат по определената за деня работа. Денят е забележителен с добрите известия и предложения, които ще бъдат отправени към вас. В повечето случаи те са делови и ще стабилизират финансовите ви позиции. Разчитайте на предчувствията си и следвайте интуицията си.
РИБИ
При мнозина от Риби сряда отбелязва нови отношения на работното място, както и в зората на нови възможности. Става въпрос за служебно повишаване или за гласуване на по-голямо доверие. Имате силни врагове, които са склонни да заговорничат и да действат неуморно, за да ви навредят. По-добре е да избегнете сблъсъка с тях. Бъдете бдителни при пътуване.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *