ХОРОСКОП ЗА 23 МАРТ

ОВЕН

В пе­тък Ов­ни­те имат важ­ни про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти. Ще бъ­де­те дос­та на­то­ва­ре­ни пси­хи­чес­ки и не е из­клю­че­но да до­пус­не­те съв­сем неу­сет­но греш­ки. То­ва ще зат­руд­ни до гол­яма сте­пен дей­ствия­та ви. Ус­по­кой­те се и ра­бо­те­те по нор­мал­ния на­чин за вас.

ТЕЛЕЦ

Пе­тък е бла­гоп­рия­тен ден за вас. У мно­зи­на над­дел­ява спо­кой­ствие­то, кое­то днес се оп­ре­деля от ус­пеш­ни­те взаи­моот­но­ше­ния и но­ви­те въз­мож­нос­ти за при­до­бив­ки. Кон­так­ти­те ви ще про­те­кат пол­зот­вор­но и на ви­со­ко ни­во. Въз­мож­ни са из­вес­тни про­ти­во­ре­чия в биз­не­са.

БЛИЗНАЦИ

Твор­чес­ки­те въз­мож­нос­ти на Близ­на­ци­те са из­ра­зи­тел­ни в пе­тък. В мно­го слу­чаи те ще бъ­дат при­чи­на за фи­нан­со­ви пе­чал­би или за уре­жда­не на някак­ви лич­ни въп­ро­си. Денят е мно­го ва­жен за реа­ли­зи­ра­не на кон­так­ти, ред­но е да се ак­ти­ви­зи­ра­те в то­ва от­но­ше­ние.

РАК

Ва­шият на­чин на ра­бо­та не се нуж­дае са­мо от ре­ши­тел­ни дей­ствия, но се явява необ­хо­ди­мос­тта и от ана­лиз във връз­ка с някои от­ми­на­ли ан­га­жи­мен­ти. Та­ка ще има­те въз­мож­ност да нап­ра­ви­те об­зо­рен план на оно­ва, кое­то пред­стои, за да пос­тиг­не­те же­ла­ния ус­пех. Неочак-вани добри новини.

ЛЪВ

Лип­са­та на ак­тив­ност ще пре­чи на мно­го Лъ­во­ве днес. Най-ве­роя­тно тя е пре­диз­ви­ка­на от гол­яма­та преу­мо­ра през сед­ми­ца­та, но денят е по­зи­ти­вен за вас и е ху­ба­во да нап­рег­не­те уси­лия­та си. Въз­мож­ни са ус­пе­хи във всич­ки сфе­ри на де­ло­вия, лич­ния или до­маш­ния жи­вот.

ДЕВА

Пре­неб­рег­ва­те някои важ­ни изи­сква­ния и в стре­ме­жа си да из­вър­ши­те по­ве­че дей­ност до­пус­ка­те не­же­ла­тел­ни греш­ки. То­ва ще ли­ши мно­зи­на от пе­чал­ба. Ако проя­ви­те нор­мал­ния си на­чин на ра­бо­та, ще пре­дот­вра­ти­те някои про­ме­ни, кои­то объ­ркват де­ла­та ви, бъдете гъвкави.

ВЕЗНИ

От глед­на точ­ка на со­циал­ни въз­мож­нос­ти и про­фе­сио­нал­на дей­ност пе­тък е дос­та до­бър. С по­зи­ти­ви­зъм се ха­рак­те­ри­зи­рат фи­нан­си­те и мно­зи­на мо­гат да раз­чи­тат на пе­чал­би. Проб­ле­ми­те са свър­за­ни с ин­тим­ни­те взаи­моо­тно­ше­ния. Въз­ник­ват про­ти­во­ре­чия.

СКОРПИОН

Днес ва­ша­та дей­стве­ност в де­ло­ви план се уве­нча­ва с по­ред­ния ус­пех, той се от­нася за за­да­чи­те през деня. Из­вън про­фе­сио­нал­ни­те ви ан­га­жи­мен­ти е доб­ре да наб­лег­не­те на взаи­моот­но­ше­ния­та с близ­ки­те си, кои­то в мо­мен­та са дос­та об­тег­на­ти. Бъ­де­те по-от­стъп­чи­ви спрямо тях.

СТРЕЛЕЦ

Стрел­ци­те са с на­ма­ле­ни фи­зи­чес­ки си­ли в пе­тък и ще пред­по­че­тат да на­со­чат вни­ма­ние­то си към кон­так­ти­те и прия­тел­ски­те сре­щи. То­ва ще на­ка­ра някои от тях да ра­ботят с на­ма­ле­но вни­ма­ние и да гле­дат по­вър­хнос­тно на не­ща­та. То­ва е греш­ка и не би­ва да я до­пус­ка­те. Онези, които са в командировка, ще жънат днес успехи в работата си.

КОЗИРОГ

Здра­ве­то ви е доб­ро в пе­тък, денят ще до­не­се за по­ве­че­то от вас де­ло­ви ус­пе­хи. Те се от­насят не са­мо до про­фе­сио­нал­ния жи­вот, но и до биз­не­са. Въз­мож­ни са и фи­нан­со­ви при­до­бив­ки. На­со­че­те вни­ма­ние­то си към до­го­во­ри­ра­не, ус­пеш­ният ре­зул­тат е си­гу­рен. Късметът е с вас и можете да предприемете действия в посока разширение на бизнеса.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­леи­те ще имат спо­коен ден, без мно­го нап­ре­же­ние. Слу­жеб­ни­те ус­пе­хи са на­ли­це, как­то и въз­мож­нос­тта да за­вър­ши­те в цялос­тен вид някак­ва от­дав­на за­поч­на­та ра­бо­та. Денят се ха­рак­те­ри­зи­ра с но­ви­ни за мно­зи­на, кои­то ка­саят про­фе­сио­нал­ни­те ан­га­жи­мен­ти. Проблемите при някои в последните дни при някои ще изкристализират с нова сила днес.

РИБИ

На­ма­ле­на­та кон­цен­тра­ция се ока­зва твър­де не­под­ходящ на­чин за по­зи­тив­ни дей­ствия. Проя­ва­ва­щи­те по-гол­яма ак­тив­ност ще имат ус­пе­хи в дей­ствия­та си. Най-доб­ре зас­тъ­пе­ни са кон­так­ти­те, кои­то съз­да­ват по­ло­жи­тел­ни въз­мож­нос­ти за ва­ша­та бъ­де­ща де­ло­ва дей­ност. Добри предложения за бизнес ще получите от жена, която ще финансира начинанието.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *