ХОРОСКОП ЗА 23 НОЕМВРИ

ОВЕН
В четвъртък ще се наложи да водите редица важни разговори. При едни те са семейни, за други – професионални, в службата ще имате подкрепата на колеги и приятели. Добри възможности за печалба, но внимавайте за измами. Енергично ще се справяте с притеснения и препятствия днес, в някои случаи се налага да приемете съветите на колега.

ТЕЛЕЦ
Притеснени сте финансово, но днес имате огромен късмет, който ще донесе материални придобивки, успешно професионално развитие, предложения или съобщения до вас от държавни организации и администрации. Някои отново трябва да преразгледат плановете си за най-близко бъдеще – имате пропуски, които по-късно ще ви затруднят. Други ще осъществят желан любовен контакт.

БЛИЗНАЦИ
Притесняват ви изостанали домашни ангажименти, но и днес няма да ги разрешите. Обърнете се към бизнеса, денят ще е твърде успешен по отношение на преговори с партньори и изясняване на финансови въпроси. Днес категорично може да действате за повишаване на заплащането, успехът е постижим, ако бъдете неотстъпчиви в разговори с ръководството. Неочаквана вест.

РАК
В четвъртък ще сте заети с делови контакти – ако отстъпите в някои от исканията си, ще гарантирате пълния успех на останалите. Евентуални професионални трудности ще преодолеете, като потърсите подкрепа, ще я получите. Благоприятни възможности за финансови печалби за някои.

ЛЪВ
Ако днес провеждате преговори, проявете повече характер и неотстъпчивост – възможен е опит за измама. В бизнеса – повишени материални придобивки, шанс за печалба ще имат и пътуващите. Работещите с пари днес да бъдат по-внимателни при изработване на документи, има вероятност да се измамите при броенето. Очертават се и запознанства от любовен характер.

ДЕВА
В четвъртък повечето от знака са притеснени от развитието на професионалните им дела, въпросите опират до намиране на средства за по-късна дейност и се налага да бъдете по-настоятелни. Имате възможности за успех, ще ви помогне упоритостта и чужда намеса, чрез която ще стигнете до положително разрешение. Напоследък ви липсва любовна близост, отделете нужното време.

ВЕЗНИ
Днес Везните са в подем и с повече настоятелност в деловите и лични ангажименти ще положат основата на бъдещи успехи. Анализирайте внимателно служебните ангажименти. Днес мнозина ще постигнат материален успех и значителни придобивки, други да очакват съобщения от финансов характер или предложения за извършване на дадена дейност с прилично възнаграждение.

СКОРПИОН
Успешен е четвъртък за сближаване и контакти с хора от обществени или административни инстанции. Някои ще разрешат важни материални домашни проблеми, не е изключена придобивка на недвижим имот. Бизнесмените могат да повишат броя на сделките си. Денят е подходящ за успешно начало на финансови придобивки. За всички от знака паричните възможности ще се повишат.

СТРЕЛЕЦ
Успехите ви днес са свързани с професията, за повечето ще се открият нови възможности, водещи до нарастване на финансите. Проведени днес срещи и делови контакти ще доведат до поемане на допълнителни задължения или наемане на нова работа, което ще увеличи приходите ви и ще ви стабилизира финансово занапред. Част от Стрелците са обезпокоени от любовния си живот.

КОЗИРОГ
Козирозите са в късметлийски период и днес ще имат възможност за материални придобивки. Някои са притеснени от делово пътуване, но ако предварително добре сте го планирали, нямате причина за безпокойство. Успехи ще имат и бизнесмените. При мнозина настъпват нови промени, които имат отношение към разширяване на дейността. Реализацията зависи от специфичните условия.

ВОДОЛЕЙ
Днес бъдете по-организирани относно контактите си, за да не ги пропуснете. Деловият ден може да ви донесе придобивки или разговори с началници за поемане на нови професионални ангажименти. Някои успешно ще се справят с имотни дела, но при операции, свързани с пари, внимавайте, възможно е да се заблудите. Случайна грешка е възможна и при контакти с администрации. Други са притеснени от развитието на любовните си дела, отделете внимание на интимния си партньор.

РИБИ
За да премине успешно денят ви, впрегнете здраво аналитичните си способности. Това ще ви се наложи в службата при работа с документи, при делови пътувания или финансови дейности. Характерни за мнозина са радостни финансови съобщения, придобивки или пътуване в чужбина. Домашни притеснения тровят деня на някои – помислете и действайте, можете да ги разрешите успешно. Проблемите, които трудно бихте могли да разрешите, изложете пред приятели.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *