ХОРОСКОП ЗА 24 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Не пре­кар­вай­те деня в спо­ро­ве и пре­ре­ка­ния, как­ва­то е наг­ла­са­та на мно­зи­на днес. Ще нау­чи­те за не­поз­на­ти за вас слу­жеб­ни де­ла. Но­ви­ни­те ще ока­жат по­ло­жи­тел­но влия­ние за вас и ще доп­ри­не­сат за лич­но­то ви ус­по­кое­ние и си­гур­ност. Ще по­лу­чи­те но­во пред­ло­же­ние в де­ло­ви план, объ­рне­те му се­риоз­но вни­ма­ние.

ТЕЛЕЦ

При вас про­ме­ни­те на­би­рат ско­рост и неделя е сво­е­об­раз­на кул­ми­на­ция. Ще въ­зоб­но­ви­те ста­ра вли­я­тел­на връз­ка с хо­ра, има­щи го­ле­ми въз­мож­нос­ти. В служ­ба­та де­нят е по­ло­жи­те­лен, има­те шанс във фи­нан­со­ви де­ла и за лич­ни и де­ло­ви кон­так­ти. Ако е възможно, постарайте се да избегнете далечни пътувания.

БЛИЗНАЦИ

Неделя ви но­си къс­мет, но тряб­ва са­ми да се ан­га­жи­ра­те с осъ­щес­т­вя­ва­не­то му, ка­то бъ­де­те ак­тив­ни в де­ла­та. Шан­сът ви е не­о­с­по­рим по от­но­ше­ние на па­рич­ни пе­чал­би и кон­так­ти с цел съд­руж­на дей­ност. Ако нап­ра­ви­те опит за из­ма­ма на бли­зък чо­век, ще пос­лед­ват куп неп­ри­я­т­нос­ти. Хар­мо­ни­я­та в до­ма е на ни­во.

РАК

Днес ро­де­ни­те под Рак се де­лят на две ка­те­го­рии. Дос­та ус­пе­шен ден за ед­ни­те, кой­то им пре­дос­та­вя но­ви въз­мож­нос­ти за ре­а­ли­за­ция, до­ка­то дру­га­та част от вас са в зат­руд­не­ние. Всич­ки оба­че сте мно­го са­мо­на­де­я­ни и про­я­вя­ва­те не­съ­о­б­ра­зи­тел­ност, ко­е­то вле­че след се­бе си бе­ди. Бъ­де­те по-тър­пе­ли­ви и не се дръж­те иро­нич­но.

ЛЪВ

Мно­зи­на от Лъв са във фи­нан­со­ва офан­зи­ва днес и ед­ва ли дру­го не­що ще за­дър­жи вни­ма­ни­е­то им. Ще има­те къс­мет да осъ­щес­т­ви­те стре­ме­жи­те си, но се на­ла­га да при­до­би­е­те но­ва ин­фор­ма­ция или зна­ния в об­ласт­та на фи­нан­си­те, ко­я­то ви лип­с­ва. Ще нас­тъ­пят неп­ри­я­т­ни слож­ни про­фе­си­о­нал­ни про­ме­ни при дру­ги от вас.

ДЕВА

Де­ви­те са ра­бот­ли­ви хо­ра, но са­мо с ра­бо­та не се жи­вее. Днес ва­ши­ят емо­ци­о­на­лен за­ряд е мно­го ви­сок и же­ла­ни­е­то за лю­бов­на вза­и­м­ност е мно­го го­ля­мо при поч­ти всич­ки от зо­ди­я­та. Се­га сте пря­ми, от­к­ри­ти и до­вер­чи­ви, но не би­ва да заб­ра­вя­те, че хо­ра­та по прин­цип са мни­тел­ни и дър­жа­ни­е­то ви мо­же да бъ­де из­тъл­ку­ва­но прев­рат­но.

ВЕЗНИ

Днес мно­го от Вез­ни ги при­тес­ня­ва не­о­б­хо­ди­мост­та от па­ри, но има­те въз­мож­ност да ре­ши­те то­зи проб­лем. Ще пос­тиг­не­те го­лям ус­пех за де­ла­та и на­ме­ре­ни­я­та си чрез кон­так­ти­те, ко­и­то ще про­ве­де­те. По­ра­ди емо­ци­о­нал­на не­въз­дър­жа­ност ня­кои от вас мо­гат да очак­ват из­вес­т­ни неп­ри­я­т­нос­ти в службата си.

СКОРПИОН

Неделя е до­бър ден за вас и но­си ус­пе­хи. Днес мо­же­те да за­дър­жи­те за­поч­на­та ра­бо­та или да пос­тиг­не­те щас­т­лив край на не­що, ко­е­то ви е мъ­чи­ло про­дъл­жи­тел­но вре­ме. По­ло­жи­тел­но раз­ви­тие ще имат пла­но­ве, свър­за­ни с до­ма ви или фи­нан­си­те. За ня­кои нас­тъп­ва нов пе­ри­од на об­щес­т­ве­ни вза­и­мо­о­т­но­ше­ния.

СТРЕЛЕЦ

Де­нят но­си из­ра­зи­тел­ни въз­мож­нос­ти за лич­на ре­а­ли­за­ция у Стрелците, ка­то в по­ве­че­то слу­чаи ще осъ­щес­т­ви­те кон­так­ти­те си. Про­мя­на­та ще об­х­ва­не про­фе­си­о­нал­но­то ви поп­ри­ще и лю­бов­ни­те от­но­ше­ния, ка­то тя ще бъ­де бър­за и до­ри не­о­чак­ва­на, до­ка­то при дру­ги ще се раз­вие за по-про­дъл­жи­те­лен срок.

КОЗИРОГ

Не­га­ти­вен е неделя за Ко­зи­ро­зи­те. Ста­ва въп­рос за ва­ше­то са­мо­чув­с­т­вие и лич­но­то пред­раз­по­ло­же­ние, ко­е­то се­га е пов­ли­я­но от лич­ни или се­мей­ни неп­ри­я­т­нос­ти. Ще осъ­щес­т­ви­те про­мя­на, ко­я­то не би­ва да ви пла­ши и да смя­та­те, че ще пос­лед­ват но­ви неп­ри­я­т­нос­ти. Тя ще до­ве­де до вът­реш­но ус­по­ко­е­ние и лич­на ста­би­ли­за­ция.

ВОДОЛЕЙ

За вас неделя има зна­че­ни­е­то на мно­го ли­чен ден, през кой­то ще по­лу­чи­те от­го­во­ри на важ­ни не­ща. Във връз­ка с про­фе­си­о­нал­ни­те ан­га­жи­мен­ти всич­ко е от­но­си­тел­но спо­кой­но и по­не днес ня­ма да има из­не­на­ди. Неп­ри­я­т­нос­ти­те за Во­до­ле­и­те се от­на­сят до чо­век, към ко­го­то сте би­ли из­к­лю­чи­тел­но ло­я­л­ни и пре­да­ни.

РИБИ

Ми­ни­мал­на е ве­ро­я­т­ност­та да не пос­тиг­не­те ус­пе­хи в де­ла­та си и то­ва е въз­мож­но са­мо ако се заб­лу­ди­те в стре­ме­жи­те си, тръг­вай­ки в по­со­ка на илю­зор­ни ре­а­л­нос­ти. Здра­ви­ят ра­зум ня­ма да ви из­не­ве­ри и ще опол­зот­во­ри­те де­ня. Ще се въ­зоб­но­вят ста­ри кон­так­ти, ще пос­лед­ва по­мощ и под­к­ре­па от вли­я­те­лен чо­век.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *