ХОРОСКОП ЗА 25 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Днес пред­ста­ви­те­ли­те на Овен са със за­си­ле­но усе­ща­не за фи­нан­сов ущърб, но сряда вне­зап­но мо­же да ви сюр­при­зи­ра, тъй че денят се оп­ре­деля ка­то ва­жен за Ов­ни­те. За някои не е из­клю­че­на па­рич­на под­кре­па от стра­на на бли­зък мъж – род­ни­на. За мно­зи­на денят се оче­рта­ва до­са­ден, а в до­ма си ще сте под­раз­не­ни от не­чие лю­бо­питс­тво.

ТЕЛЕЦ

В ло­шо нас­трое­ние са Тел­ци­те в сряда и ка­то че ли се стремят към са­мои­зо­ла­ция. Денят ви е дос­та об­ла­го­де­телс­тващ и со­чи по­лу­ча­ва­не на па­ри или нед­ви­жи­мо иму­щес­тво. Ху­бав е и слу­жеб­ният ден, ка­то мно­зи­на, ос­вен ус­пе­ха в ра­бо­та­та, ще имат въз­мож­ност за прес­тиж­на из­ява. Неочаквано обаждане от чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е си­лен ден за про­фе­сио­нал­на­та ви из­ява или за ва­ши дей­ствия, кои­то ще ви за­рад­ват с усе­ща­не­то за по­лез­ност. Па­зе­те се от спе­ку­ла­ции с фи­нан­си се­га, в биз­не­са – ви­со­ки ре­зул­та­ти от съв­мес­тни дей­ствия в съд­ру­жие. На­рас­тват въз­мож­нос­ти­те и ав­то­ри­те­тът ви и всяко но­во на­чи­на­ние ще е ус­пеш­но и доходоносно.

РАК

Мно­го прия­тен про­фе­сио­на­лен ден за Ра­ци­те. При­тес­не­ни сте от зна­чи­тел­ни фи­нан­со­ви проб­ле­ми и днес не се оче­рта­ва раз­ре­ша­ва­не­то им, въо­ръ­же­те се с тър­пе­ние, пер­спек­ти­ви­те са бла­гоп­рия­тни и ско­ро ще се ус­по­кои­те. Ху­бав ден за биз­нес – някои ще под­пи­шат из­год­ни до­го­во­ри, дру­ги ще склю­чат важ­на сдел­ка.

ЛЪВ

Влю­бе­ни сте, но и дос­та не­си­гур­ни в лю­бов­та си, кое­то ви пра­ви по­доз­ри­тел­ни. Денят е из­клю­чи­тел­но бла­гоп­рия­тен за парт­ньорс­тво, сключ­ва­не на до­го­во­ри или съд­ру­жен биз­нес, въз­мож­ни са го­ле­ми пе­чал­би и при­до­бив­ки. В служ­ба­та има­те пред­пос­тав­ки за по­лу­ча­ва­не на па­ри, но е въз­мож­но на­чал­ни­ци­те да ви ого­рчат.

ДЕВА

Си­ла­та ви днес е в сфе­ра­та на фи­нан­си­те, но съ­що­то ва­жи в раз­лич­на сте­пен и за про­фе­сио­нал­ни­те и де­ло­ви­те ви за­ни­ма­ния. В об­щес­тве­ни­те кон­так­ти ще има­те зат­руд­не­ния. Не се ан­га­жи­рай­те с пъ­ту­ва­не. Въз­мож­ни са ано­ма­лии в лю­бов­ния ви жи­вот или се­мей­ни кон­флик­ти. Мно­зи­на днес ще ули­чат свой прия­тел в не­лоя­лност.

ВЕЗНИ

Бла­гоп­рия­тна е сряда за про­фе­сио­нал­ни­те ви за­дъл­же­ния, лич­ния ви жи­вот, се­мей­ни­те де­ла и об­щес­тве­ни­те ви кон­так­ти. Част от вас ще имат проб­ле­ми във фи­нан­со­ва­та сфе­ра, за дру­ги преч­ки­те са свър­за­ни с биз­не­са и раз­би­ра­телс­тво­то със съд­руж­ни­ци и парт­ньо­ри. Въз­пол­звай­те се от кон­так­ти­те си с влия­тел­ни хо­ра.

СКОРПИОН

Днес ро­де­ни­те под Скор­пион се делят на три ка­те­го­рии – ед­ни­те ги оча­ква тру­ден ден, на дру­ги пък ще се ус­мих­не къс­ме­тът точ­но се­га, тре­ти ще се люш­кат меж­ду спа­до­ве и доб­ри въз­мож­нос­ти за из­ява. Ще пос­тиг­не­те па­рич­ни при­до­бив­ки, оба­че е за­дъл­жи­тел­но да проя­ви­те дип­ло­ма­ти­чес­ки­те си ка­чес­тва. Па­зе­те здра­ве­то си.

СТРЕЛЕЦ

Мно­го от вас осе­зае­мо ще по­чувс­тват близ­ка­та прия­тел­ска под­кре­па, с коя­то се пол­зват. Ще по­лу­чи­те кон­крет­на по­мощ, свър­за­на с ва­ше­то из­рас­тва­не. Мно­го до­бър ден за кон­так­ти или пъ­ту­ва­не. Мо­же да по­лу­чи­те и при­до­бив­ки, но с из­вес­тно за­бав­яне. При вас съ­що са въз­мож­ни здра­вос­лов­ни проб­ле­ми, па­зе­те се.

КОЗИРОГ

По-ста­бил­ни сте от всяко­га в сряда, но прег­ра­ди­те, кои­то са­ми сте си пос­та­ви­ли, дос­та ог­ра­ни­ча­ват дей­ствия­та ви. Ан­га­жи­рай­те се с по­ве­че кон­так­ти, къс­ме­тът ви ще про­ра­бо­ти име­нно там. До­бър про­фе­сио­на­лен ден. Бъ­де­те вни­ма­тел­ни с парт­ньо­ри в биз­не­са. Ос­но­ва­тел­но или не, те се съмн­яват във вас, докажете им че не са прави.

ВОДОЛЕЙ

Всич­ки от зна­ка днес имат из­ра­зи­те­лен фи­нан­сов шанс, свър­зан с прия­те­ли­те ви. Неп­рия­тнос­ти­те при някои са свър­за­ни с кон­так­ти или с из­ра­зи­тел­ни слу­жеб­ни про­ти­во­ре­чия. Из­бягвай­те кон­флик­ти с парт­ньо­ри­те от биз­не­са и раз­чи­тай­те на лич­на­та си ак­тив­ност. Неочаквани придобивки и приходи, за  дейност от миналото.

РИБИ

Най-бла­гоп­рия­тният за Ри­би ден от цяла­та сед­ми­ца. Има­те пре­въз­ход­ни про­фе­сио­нал­ни ус­ло­вия за пос­ти­га­не на пе­чал­ба или пре­димс­тво. Кон­кре­ти­зи­рай­те де­ла­та си от­нос­но кон­так­ти с влия­тел­ни хо­ра. По съ­вър­ше­но раз­ли­чен път от при­вич­ния за вас ще пос­тиг­не­те стре­ме­жи­те си. Нео­чак­ва­но пред­ло­же­ние ще ви нап­равят прес­тиж­ни лич­нос­ти.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *