ХОРОСКОП ЗА 3 МАЙ

ОВЕН
Сряда е с добри перспективи за вас, а вие сте достатъчно мобилизирани да се справите с всякакви проблеми. На солидни позиции сте и мнозина ще “разгромят враговете”. На бизнесмените ще им е необходимо да съхранят стари връзки, за да възстановят материални придобивки.

ТЕЛЕЦ
Денят ви ще бъде спокоен до скука, което се дължи на успешното решаване на важни за вас проблеми. Някои са се възползвали от умни съвети, други са в отпускарско настроение и разпускат на село или вила, на трети здравето се е поразклатило. Мнозина твърдо са решили да водят строго умерен живот. Пълно финансово удовлетворение за повечето от вас.

БЛИЗНАЦИ
Днес сте в добро настроение и твърдо вярвате в собствените си възможности за успех. Сряда носи много радост и удовлетворение, а някои мъже от знака са настроени за развлечения – пазете се от излишни харчове. На финансова основа някои скоро ще имат ново запознанство.

РАК
Скука и недоволство са характерни за Рак в началото на деня. Сряда обаче е добър ден за вас и ще имате поводи за приятни емоции. Благоприятен е в професионален и паричен аспект, имате и много оптимистични тенденции за бъдещия ви социален статут и още днес ще имате повод да се чувствате победители. Някои от вас днес ще получат предложение за брак.

ЛЪВ
И вие днес сте войнствени и победоносни, денят ви ще е спокоен в много отношения. Очаквате пари и те ще дойдат от страна на мъж в дома ви. Служебният ви ден е свързан с близък окончателен край на тягостно настроение на работното ви място. За бизнесмените сряда е особено печеливша.

ДЕВА
Девите предчувстват края на неприятностите и имат надежда да се устроят добре. Настроението ви е празнично и при някои това се дължи на предстоящата им сватба. Финансово се чувствате добре обезпечени, а това ви носи удовлетворение заради вложените усилия. Някои ще получат финансова подкрепа от мъж, други – неочаквани пари от роднини.

ВЕЗНИ
В сряда мнозина от този знак са пренапрегнати във връзка с разрешаването на важни за тях задачи. Не пренебрегвайте здравето си. Доста действени сте спрямо ангажиментите си и ще имате сериозни печалби, а някои и неочаквани приходи за бюджета. Част от вас ще имат служебни затруднения днес, но те са незначителни и по-скоро обстановката е благоприятна за вас.

СКОРПИОН
Печеливш ден относно финансите на Скорпионите е сряда. Солидни са и професионалните ви позиции, изявите ви са блестящи. Засилените ви интелектуални и философски възможности при някои ще доведат до специално уважение. Ще настъпи край и на неприятности в роднинските ви отношения, не са изключени и добри съобщения във връзка с ваши дейности.

СТРЕЛЕЦ
Конкретни успехи и постижения по отношение на парите са ви успокоили, трудният период е преминал. В дома ви ще има сериозни придобивки и добри взаимоотношения. Професионалният ви ден на пръв поглед не е нищо особено, но надеждите и предчувствието ви за нещо хубаво са основателни. Засилена е интуицията ви и може много да ви помогне да поставите някого на мястото му.

КОЗИРОГ
При този знак също се забелязва финансово стабилизиране и успокоение. Сряда изисква обаче повече умереност и комбинативност в действията ви с пари. На работното място се предвиждат радост и веселие по повод празник, или просто вашето настроение е добро, защото сте се справили с ангажиментите си. Хубав ден за дома ви.

ВОДОЛЕЙ
Настроението на мнозина Водолеи днес е празнично, независимо от повода за това. Сряда е благоприятна и печеливша от финансова гледна точка. Неочаквано можете да получите пари от службата си, макар че тук недоволствате по някакъв повод и не се чувствате особено приятно. С колеги и приятели обаче ще изживеете приятни емоции и ще се радване взаимно на успехите си. Добър ден за бизнеса.

РИБИ
Успешна и печеливша е сряда за вас, но без причина се чувствате “скиснали” и огорчени, при някои скуката надвива. Не се отпускайте, дайте шанс за изява на чудесните ви тенденции за финансиране, на безусловното разрешаване на дълго измъчвал ви проблем. Някои ще се радват на подарък от семейния партньор или ще бъдат сюрпризирани от чужбина.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *