ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ

ОВЕН
В четвъртък Овните са доста несигурни поради трудности и проблеми около тях. Това състояние е нетипично за вас и мнозина биха избрали погрешното решение, отколкото решителността. Въпреки пречките вие сте в състояние за правилен избор. В службата се пазете от скандали.

ТЕЛЕЦ
Неприятен четвъртък за Телците, възможни са сериозни загуби или непредвидени случаи. Бизнесмените да не пренебрегват съвет от мъж от страна на съдружниците. Четвъртък е много важен като развитие и зависи от адекватните ви реакции. Бъдете предпазливи в работата си.

БЛИЗНАЦИ
Внимавайте, Близнаци! Пред вас се очертава лош ден с предупреждения, касаещи най-вече контактите ви. Големи неприятности за някои от вашите роднини и хора от дома ви. Не се поддавайте на негативното емоционално влияние, а направете усилия за вътрешна хармония.

РАК
Четвъртък може да бъде много добър за Раците, ако внимават да не допускат грешки. Безпокойството ви за пари може да ви подтикне към прибързани действия или необмислени фрази, което ще бъде само във ваш ущърб. Служебният ден ще бъде хубав и спокоен.

ЛЪВ
Трудности в дейността и забавяне в делата при Лъвовете. Денят е малко неприятен и е добре да вземете предвид съвета на ваш роднина или приятел. Необикновена е ситуацията около работата на Лъвовете. Може да имате доста проблеми в службата, бъдете изпълнителни.

ДЕВА
Напрегнат ден с известия за близки хора, някои ще получат съобщения от чужбина. Неприятностите и напрежението днес при Девите са най-вече от финансов аспект и в службата. Възможни са сериозни “трусове” на работното място, бъдете коректни и предпазливи в поведението си.

ВЕЗНИ
За Везните е малко неприятен и нервен четвъртък. Важно е за служебно ангажираните да бъдат прецизни на работното си място и дори да демонстрират подчиненото си положение спрямо шефове и началници. Много важни са действията на бизнесмените в партнирането.

СКОРПИОН
Доста гневни са повечето от Скорпионите в четвъртък, вероятно имате основателна причина, но и лесно избухливи сте днес. Подобно поведение не е препоръчително, защото обикновено води до загуби. Опитайте се да овладеете емоциите и обстоятелствата ще се обърнат във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са особено благоразположени към околните и любвеобилни днес. Не че липсват проблеми при вас, но вие съумявате да не натоварвате другите и да не губите чувството си за хумор. Приятелското ви настроение би било от полза днес, защото не са изключени сблъсъци на работното място, които ще ви демобилизират за успешно справяне със задачите.

КОЗИРОГ
Необикновената ситуация около Козирозите може да ги направи доста строги днес. Вероятно ще се изявите най-вече на работното си място, където действително имате повод във връзка с големи неприятности. Добре е да сте по-предпазливи и да не “хвърляте” излишни нерви. Ваши приятели имат добри намерения към вас и всячески ще се опитат да ви помогнат.

ВОДОЛЕЙ
Едва ли се чувствате добре в четвъртък и причините са от емоционално и финансово естество. Въпреки това имате прекрасни възможности за финансови придобивки, при това най-неочаквано за някои. Служебният ден е успешен, но внимавайте да не допуснете някаква грешка. Финансово сте стабилни, но не се впускайте в излишни харчове за необмислени покупки.

РИБИ
Успешен четвъртък въпреки безпокойствата ви у дома. Благоприятни се откриват при Рибите за разрешаване финансови въпроси. Служебните притеснения можете да отстраните с помощта на шеф или началник. По отношение на роднински въпроси мъж ще ви бъде много полезен, той ще ви даде съвет как да разрешите въпрос, свързан с някаква делба.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *