ХОРОСКОП ЗА 30 ОКТОМВРИ

ОВЕН
Труден е понеделник за Овните, но това не се свързва с вашия професионален и делови ден. Става въпрос за домашни неприятности, които ще ви притесняват целия ден. Така ще се развият и вашите обществени контакти. Нямате никакъв шанс да постигнете нещо по административен път. Бъдете бдителни към вашите партньори да не ви излъжат.

ТЕЛЕЦ
С неприятности започва тази седмица при Телците. Те са от различен характер и стесняват до голяма степен свободата на вашия избор. За мнозина главна е липсата на пари. Трудностите са свързани също така с дома ви и с някои предварително уговорени срещи.

БЛИЗНАЦИ
Доста неприятности ги очакват и Близнаците в понеделник. Такива могат да ви създадат зли и свадливи жени в службата. С лошо развитие са свързани вашите финанси днес и мнозина имат както лични, така и домашни проблеми. Денят е неприятен за делово пътуване.

РАК
Раците започват лошо седмицата. Проблемите ви са свързвани с контактите и финансите. Хубаво е това, че поне домашните отшумяват. Мнозина все още продължават инертно своето развитие, но в деловите си ангажименти трябва да очаквате промяна, изискваща повече активност. Ще се запознаете с човек, който ще ви помогне с информация.

ЛЪВ
Лъвовете са малко объркани по някои делови проблеми, и то е защото точно в момента съществуват големи пречки за разгръщане на действия. Опитите ви да намерите разрешението им чрез контакти с хора от вашата професионална сфера ще бъдат напразни днес. Не прибързвайте по никакъв начин, действайте балансирано.

ДЕВА
Денят ще бъде изпълнен с пречки за вас. Самостоятелно ще ви бъде много трудно да ги разрешите, особено въпроси от финансов характер. Бъдете бдителни към предложенията, които ще бъдат отправени към вас днес. Бизнесмените трябва да се отнесат с голямо внимание към партньорите си. Възможни са конфликти на база пари. Възможно е да забравите нещо, което ви е много необходимо.

ВЕЗНИ
Финансовият проблем се оказва най-неприятен за вас в понеделник. Мнозина ще бъдат притеснени също така от професионални проблеми, но деловата страна на вашите ангажименти не бива да ви смущава, защото още днес ще получите добри новини. Не разчитайте на подкрепа от страна на приятели.

СКОРПИОН
Скорпионите днес не трябва да правят никакви сделки, касаещи по-големи суми. Този ден е лош за вас и неприятностите ви ще продължат през целия ден, независимо дали става въпрос за дела, свързани с обществото или административни инстанции. Денят бележи началото на промени, касаещи преди всичко дома и професията ви.

СТРЕЛЕЦ
Вашата енергичност много често преминава в агресия и това може много да ви навреди. На първо място се очертават служебните ви задължения. Тук конфликтът с жени е почти неизбежен, ако действате в познатия ви напорист стил. Трудности има и при бизнесмените, които днес най-вероятно опират до задържане на парични срещи или неосъществени такива.

КОЗИРОГ
Мнозина от Козирог сами ще си пречат. Това може да стане по два начина – или чрез прекалено изчакване развоя на дадено развитие, или чрез избързване в действията. Вие не сте хора на крайностите и трябва да намерите средния път. Известни неприятности се явяват в дома ви, но днес ще е почти невъзможно да ги разрешите. Приемете чуждото решение и нещата ще се успокоят.

ВОДОЛЕЙ
В понеделник Водолеите крещящо се нуждаят от финанси. Точно това не бива да правите. Не само че нямате шанс за придобивки, но може да се случи и злополука. Не провеждайте разговор с шефовете си във връзка със затрудненията си. Така само ще покажете практическите си невъзможности и недостатъци. Наблягайте повече на възможностите си за справяне.

РИБИ
Днес Рибите имат възможност да се справят с различни проблеми и това ви дава голяма увереност да действате по изпитаните си методи. С трудности ще се сблъсквате постоянно. Те сега са лични, финансови и ако трябва да контактувате с началници. Някои от Риби имат много добра търговска заложба и ще разчитат днес на нови контакти. Други ги очаква съдебен процес, но разглеждането му ще бъде отложено.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *