Хороскоп за 7 февруари: Кошмарен ден и много трудности за 5 зодии

Овен ​​​​​​​Този ден един обикновен флирт може да прерасне в нещо повече. Никой не знае колко ще продължи, но това няма значение. Затова за начало оставете чувствата си само за себе си.

Телец
Днес е един много подходящ ден за това да се сдобиете с нещо ново. Какво ще бъде то – зависи само от вас. От фибичка до нова любов – стига да е от сърце!

Близнаци
Ако все още не сте сериозно обвързани си отваряйте очите на четири. Може да се сблъскате с мечтата на живота ви или пък да се разминете с нея. Зависи дали гледате в правилната посока.

Рак
През последните дни отношенията с партньора ви са като разходка по тънък лед. Навън има достатъчно, така че не си причинявайте допълнителни неудобства. Направете каквото трябва, за да повишите температурата между вас.

Лъв
Днес ще сте склонни да измъчите партньора си със загадъчното си поведение. Каквото и да е направил – не го заслужава. Ако нещо не ви устройва кажете го направо. Другото е губене на нерви и време.

Дева
Днес настроението ви ще интересно, но не прекалявайте и не очаквайте от партньора ви да отгатва мислите ви. Ако имате излишна енергия най-добре я приложете в дейност, която ще е приятна и на двама ви.

Везни
Ако днес ви е трудно се обърнете за помощ към изкуството. Има много песни, картини и филми, които са създадени да ни вдъхнат кураж и оптимизъм. На вас ви остава само да изберете най-подходящият.

Скорпион
Докато другите правят предимно някакви приятни неща вие ще трябва да наблегнете на работата. Не се притеснявайте – ще бъдете възнаградени и компенсирани подобаващо.

Стрелец
Днес се придържайте към консервативните и доказани начини на общуване. Новаторството сега ще е особено дразнещо за останалите и ще се отдалечите прекалено много от целта си.

Козирог
Днес е ден за подаръци. Подаръците, обаче е добре да идва от вас за другите. Не се цупете – който дава той получава. Понякога дори повече, отколкото си е представял.

Водолей
Днес е ден за планове. Съвместни или по-скоро онези на партньора ви. Последният път е отстъпил той, така че сега няма за какво да се сърдите.

Риби
Този, който трябва да обичате най-много днес сте вие самите. Другите може да почакат и ще го направят ако ви ценят толкова, колкото твърдят. И изобщо ако имате нужда от това.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *