ХОРОСКОП ЗА 8 НОЕМВРИ

ОВЕН

Фи­нан­со­ви­те проб­ле­ми ви съз­да­ват мно­го гри­жи в сряда. Но то­ва е един ци­къл, кой­то ве­че за­вър­шва за вас, и още днес по­ве­че­то от зна­ка ще на­мерят раз­ре­ше­ние на то­зи въп­рос. Нас­тъп­ва нов пе­риод и в слу­жеб­на­та ви дей­ност, кой­то се ха­рак­те­ри­зи­ра с мно­го доб­ри об­стоя­телс­тва. Объ­рне­те вни­ма­ние на кон­так­ти­те.

ТЕЛЕЦ

Ак­ти­ви­зи­ра­ни за дей­ствия са Тел­ци­те в сряда. По­зи­тив­на­та ха­рак­те­рис­ти­ка за деня оп­ре­деля ус­пех в па­рич­ни­те ан­га­жи­мен­ти, биз­не­са и де­ла­та с об­щес­тве­ни ор­га­ни­за­ции. Нас­тъп­ват про­фе­сио­нал­ни про­ме­ни и е ред­но да се под­гот­ви­те за тях. Сряда ве­щае хар­мо­ния в от­но­ше­ния­та меж­ду вас и на­чал­ни­ци­те ви с добри приходи.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е до­бър ден за по­ве­че­то от вас. Деня ще за­поч­не­те със са­мо­чувс­твие и са­мо ва­ша­та мо­би­ли­зи­ра­ност в про­фе­сио­на­лен ас­пект ще га­ран­ти­ра ус­пех във всич­ко, с кое­то ще се зах­ва­не­те. В из­вес­тна сте­пен някои са при­тес­не­ни за кон­так­ти­те си, оче­рта­ват се ло­ши тен­ден­ции. За някои от Близ­на­ци от днес за­поч­ва но­во на­ча­ло в лю­бов­та.

РАК

Сряда ще из­не­на­да Ра­ци­те с нео­чак­ва­но­то раз­ви­тие на важ­ни жи­тей­ски сфе­ри. На пър­во място трябва да се по­со­чи про­фе­сио­нал­на­та. Тук про­ме­ни­те за вас още не са за­вър­ши­ли и днес те ще оз­на­ме­ну­ват по­бе­да­та ви – по­ви­ше­ние в длъж­ност и в зап­ла­ща­не, а за дру­ги – пос­ти­га­не на ста­би­ли­тет на при­лич­но зап­ла­те­но ра­бот­но място.

ЛЪВ

Мно­го фи­зи­чес­ки и пси­хи­чес­ки си­ли из­раз­хо­ди­ха на­пос­ле­дък Лъ­во­ве­те и се­га ве­че са из­то­ще­ни, но уси­лия­та им не са нап­раз­ни. Умо­ра­та е съ­пътс­тва­на от го­ле­мия ви ус­пех, кое­то я пра­ви не­за­бе­ле­жи­ма. Се­га къс­ме­тът ви ра­бо­ти бе­зот­каз­но и съз­да­ва все но­ви и но­ви по­ло­жи­тел­ни въз­мож­нос­ти в биз­не­са и про­фе­сия­та.

ДЕВА

Сряда е за­бе­ле­жи­тел­на за кон­так­ти­те при Де­ви­те. Мно­зи­на ще бъ­дат прия­тно из­не­на­да­ни от ус­пе­хи­те, кои­то мо­гат та­ка лес­но да се пос­тиг­нат по въп­ро­си, кои­то дъл­го са ви из­мъч­ва­ли, по­ра­ди не­въз­мож­нос­тта да ги раз­ре­ши­те. На лич­но ни­во се из­вър­шват по­ло­жи­тел­ни про­ме­ни в лю­бов­ния жи­вот на мно­зи­на.  Ста­би­ли­зи­ра се хар­мо­ния­та в до­ма.

ВЕЗНИ

В сряда Вез­ни­те са мал­ко про­ти­во­ре­чи­ви, но ва­ша­та лич­на ак­тив­ност ще ви под­по­мог­не в осъ­щест­вява­не­то на кон­так­ти­те, кои­то са важ­ни за вас. На­ло­жи­тел­но е ка­те­го­рич­но да про­ме­ни­те сти­ла си на ра­бо­та от па­си­вен към ак­ти­вен и още днес се зае­ме­те с всич­ки въп­ро­си, кои­то до мо­мен­та са вис­ящи. Дей­ствай­те са­мос­тоя­тел­но.

СКОРПИОН

За Скор­пио­ни­те сряда е фи­нан­сов ден, но па­рич­на­та сфе­ра не ог­ра­ни­ча­ва ва­ши­те ус­пе­хи. Пос­ти­же­ния­та ви в мно­го слу­чаи мо­гат да бъ­дат ре­ша­ва­щи за про­дъл­жи­тел­на­та ви ус­пеш­на дей­ност. Има­те три важ­ни за раз­ре­ша­ва­не проб­ле­ма, към кои­то трябва да под­хо­ди­те конс­трук­тив­но – те ка­саят до­ма ви и съд­руж­ни­ци­те в биз­не­са.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е щас­тлив ден за Стрел­ци­те, ка­саещ про­ме­ни. При­тес­не­ния­та на мно­зи­на бе­ле­жат своя връх днес, но те бър­зо ще от­пад­нат. Денят от­чи­та про­фе­сио­нал­на реа­ли­за­ция, ед­нов­ре­мен­но с то­ва и по­ви­шен ма­те­риа­лен сти­мул. В ли­чен план е необ­хо­ди­мо да бъ­де­те наб­лю­да­тел­ни от­нос­но про­во­ка­ции­те на хо­ра от близ­ко­то ви об­кръ­же­ние.

КОЗИРОГ

Ва­ши­те де­ла ще се раз­ви­ват ус­пеш­но днес, но мно­зи­на имат необ­хо­ди­мос­тта от прия­тел­ска под­кре­па, ха­рак­тер­на с нор­мал­но, спо­кой­но об­щу­ва­не. Съ­щес­тву­ват фак­то­ри, кои­то ви дей­стват по­тис­ка­що, и вие чес­то се под­да­ва­те на тяхно­то влия­ние. В про­фе­сио­на­лен ас­пект денят се дви­жи нор­мал­но и съз­да­ва доб­ри въз­мож­нос­ти.

ВОДОЛЕЙ

Сряда е ха­рак­тер­на за някои с но­вос­ти, кои­то ще ви из­не­на­дат в слу­жеб­но от­но­ше­ние. На­рас­тва твор­чес­кият еле­мен­т у Во­до­леи­те, чии­то по­зи­тив­ни ре­зул­та­ти ще ста­нат мно­го ско­ро дос­тоя­ние на око­лни­те. В биз­не­са ус­пе­хи­те се свър­зват с при­до­бив­ки, но те не са фи­нан­со­ви. От­но­ше­ния­та меж­ду чле­но­ве­те в се­мей­ство­то се хар­мо­ни­зи­рат.

РИБИ

Про­мен­ли­ва е сряда за Ри­би­те и мно­зи­на от зна­ка мо­гат да от­ми­нат без вни­ма­ние важ­ни де­тай­ли от де­ло­вия ден. Дос­та­тъч­но ене­ргич­ни сте и поч­ти всич­ки са в със­тоя­ние да се справят с проб­ле­ми­те, но трябва да ра­бо­ти­те по-кон­цен­три­ра­но по всич­ки за­да­чи. Неп­рия­тнос­ти­те, кои­то мо­же­те да оча­ква­те днес, ка­саят об­щес­тве­ни­те де­ла.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *