Хубавата Мария-Луиза се скара с майка си, грабна си чантичката и избяга от вкъщи

След тридневно издирване бе намерена изчезналата 16-годишна Мария-Луиза Маринова от Гоце Делчев. Тя е върната на семейството й във вторник сутринта. За това съобщи майката на момичето в социалната мрежа Фейсбук. Ученичката е намерена от свои близки. Майка й не даде подробности къде е открита девойката и кога. Детето е живо и здраво.
Познати на семейството заявиха, че Мария-Луиза често бягала от училище, но никога не се е случвало да бяга от дома си. Именно затова близките й били изключително притеснени, след като тя изчезна. Това се случи в петък вечерта след спор с майка й, а в събота и неделя нямаше никаква вест от нея. Роднините й бяха принудени да я издирват с полиция, познати и колеги. Последно е била забелязана в хаджидимовското село Копривлен, където била с приятелка. Другото момиче обаче се върнало без нея. Предполага се, че е останала при приятел, докато ядът й отмине.
Десетки хора от региона се включиха в издирването на младата девойка, ученичка в Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство „Пейо Яворов“ в Гоце Делчев.
ВАСИЛ НИКОЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Попивко Папкин

    Момето май се е прекъстило на Мусейбе Сикиш при приятеля си!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *