ЧЕЗ се включва за втора поредна година в инициативата „Кариера в България. Защо не?“

ЧЕЗ ще се включи в най-големия форум за българи с опит в чужбина „Кариера в България. Защо не?“. Представители на фирмата ще запознаят всички желаещи с възможностите за обучение, работа и кариерно развитие в компаниите от Групата на ЧЕЗ в България. Награждаваната двукратно за бизнес събитие на годината инициатива ще се проведе на 5 септември в Интер Експо Център София.

„ЧЕЗ е отговорен работодател на близо 3300 българи в продължение на вече 12 години, като от самото начало компанията непрекъснато инвестира в повишаване на квалификацията и конкурентоспособността на своите служители. За нас е важно Българите, които учат в чужбина, да се върнат в страната и да развиват както себе си, така и нея.Секторът на енергетиката предлага поле за изява и развиване на натрупания опит извън граница. Много международни компании базирани тук, в това число и ЧЕЗ Груп, предоставят отлични условия за реализация в България. За втора поредна година ще участваме в кариерното изложение за българи с опит в чужбина и вярваме, че сред тях ще срещнем и бъдещи наши колеги.“, каза Евгения Накова, директор „Човешки ресурси“ в ЧЕЗ България.

ЧЕЗ непрекъснато инвестира в подобряването на условията на труд и различни социални дейности и инициативи за своите служители и техните семейства. Политиката на компанията по отношение на служителите и кариерното им развитие й донесе многобройни признания и отличия през изминалите години. За 2016г., Българската асоциация за управление на хора отличи Групата с първо място в категорията „Най-добър HR Проект на голяма компания“. Отново за 2016г., ЧЕЗ бе признатa от Българския форум на бизнес лидерите и й бе присъдено второ място в категорията „Инвеститор в знанието“.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *