ЧИТАТЕЛИ НА STRUMA.BG В ПОТРЕС! Какво става в Благоевград, шофьорите все по-опасни, ето как ги изловиха

Опасно паркирани автомобили на пешеходни пътеки в Благоевград, които създават предпоставка за пътни инциденти, възмутиха жителите на областния център на Пиринско. Благоевградчанин направи снимка на паркиран неправилно микробус на ул. „Преслав“ в кв. „Еленово“ /сн. 1/ посред бял ден и изрази своето мнение: „Колкото и да бърза човек… Не се паркира на пешеходна пътека! Никога! Никъде!“.
По същото време друг жител на града алармира за автомобил, паркиран на пешеходна пътека в района на кръговото кръстовище под поликлиниката /сн. 2/, който е отнел видимостта на останалите водачи и това можело да доведе до пътен инцидент. Създадената опасна ситуация от нарушителя замалко не коствала живота му на смрачаване.
Спрян неправилно автомобил на пешеходна пътека в района на училище в кв. „Струмско“ и до знак, указващ, че на мястото преминават деца, пък бе заснет от майка на ученици /сн. 3/.
Продължаваме да следим нарушителите на пътя и да публикуваме снимки от мястото, защото спазването на реда и недопускането на опасни ситуации зависи от всички нас, участниците в пътното движение – водачи и пешеходци.
ПЕТЪР ВАСЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

2 Коментара

  1. Интелектуална собственост

    Похвално е, че давате гласност на активната гражданска позиция на хората от града. Укоримо е, че върху техните снимки слагате вашето лого. Това е непрофесионално.Дали софийските сайтове омаскаряват така снимките?

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *