Шефът на благоевградското таекуон-до Д. Петров събра 70 гости за юбилея си, най-големият от тримата му синове се прибра за празника от Англия

Шефът на благоевградското таекуон-до и общински съветник в местния парламент Давид Петров събра 70 гости на стилно парти за 50-ата си годишнина. Най-вълнуващият подарък за рожденика дойде от Англия – най-големият от тримата му синове Светослав, който долетя специално за тържеството от Албиона, където работи от 4 г.
Плътно до юбиляря бяха съпругата му Димитрина и близнаците Мартин и Нино, на които предстои дипломиране идното лято в ПМГ „Акад. Сергей Корольов“. Вицепрезидентът на световната централа и президент на родната федерация по таекуон-до Марио Богданов, националният треньор Тодор Козладеров, началникът на европейските и родните съдии Вергилий Ситнилски предвождаха многобройната група от шампионския клуб „Фолкън“, която беше номер 1 на дансинга. На богато отрупаните маси седнаха и най-близките приятели от студентските години на рожденика, пристигнали от различни краища на страната.
„Ти си стабилната основа на нашето семейство. Бъди жив и здрав и все така устойчив, усмихнат и целеустремен“, поздрави любимия си мъж нежната му половинка и даде старт на празничните хора.
СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *