Шефът на СБА даде красивата си дъщеря Виктория на избраника й Кемил Копанов на приказна сватба

Шефът на СБА Гоце Делчев Багрян Кавалов и сватовете му Копанови вдигнаха приказна сватба на децата си Виктория и Кемил, а над половината от сватбарите бяха гастарбайтери в Испания, Италия, Англия… Двете богати фамилии от Сатовча и Плетена се сродиха благодарение на голямата любов на прекрасните си деца, които сключиха граждански брак в комплекс край Гоце Делчев. Специален оркестър от София с трима изпълнители, измежду които и известният Илиян Михов, покани за сватбата на дъщеря си и прекрасния си зет бащата на булката Багрян, който заедно със сватбарите отрупаха с банкноти певците и музикантите. Шаферите, шаферките и развълнуваните родители се подредиха в най-важния момент край красивата шатра във водата, докато младото семейство каза заветното „да“. Бурни аплодисменти последваха и първата брачна целувка на Кеми и Вики, а кумовете Деси и Емил обещаха да са винаги до младото семейство, да ги подкрепят и да им помагат.
Младоженците, които имат собствена фирма в София, в сватбения си ден запалиха и своя семеен огън, издигайки го над главите си като символ на топлина, любов и семейно щастие. Семейният огън бе предаден на щастливите младоженци от бащата на Кемил – Камен, а пожеланията бяха той да гори и да не угасва до дълбоки старини, а Кеми и Вики да го предадат с много любов на своите деца, внуци и правнуци.
С менче вода поля семейния път на прекрасните младоженци и бащата на булката Багрян Кавалов, а красивата майка на Вики търкулна питата, наречена за предвестник на любовта, щастието и берекета в младото семейство.
С голям букет цветя пристигна от столицата и генералният директор на СБА в България Емил Панчев с прекрасната си съпруга. Сред официалните гости бяха д-р Христо Василев, който е сред най-известните гинеколози, кметът на Сатовча Арбен Мименов, кметът на с. Плетена, Радослав Кълков, народният представител Елхан Кълков, общинската съветничка Зайра Ибишева…
ИВАН ПЕТРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *