ШОК! Венелин Петков и Николета скъсаха!

Топ новината из коридорите на Би Ти Ви от седмици насам е раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска. Двамата сложили край на отношенията си още през февруари, когато Николета се изнесла от общото им жилище в столицата.

Причината за краха в любовта им не е изневяра от страна на някой от двамата, а редовни и нечовешки скандали. Шефът на новините и актуалните предавания в медията Венелин Петков станал страшно сприхав и си изкарвал напрежението от работата върху любимата жена.

Близки до обкръжението му разкриха, че нервите на Петков ставали все по-опънати, а пешкирът винаги опирала Николета. Това й дошло в повечко и след сериозен разговор тя напуснала журналиста, предава разкрития.ком.

„Измори се момичето. Но коя жена на нейно място би издържала постоянно да й се правят забележки, да й се крещи и да я обвиняват за щяло и нещяло?! Тръгна си от Венелин и дори си взе месец отпуска като се надяваше, че това ще го накара да размисли и да си промени отношението. Но уви – той така й не поиска прошка, затова всичко приключи“, коментират източниците.

След като Николета Маданска излезе в непредвидения си отпуск, зрителите решиха, че е напуснала. Такива клюки имало дори в самата телевизия, но ето, че тя отново се върна в нюзрума.

А дали връзката й с Венелин Петков ще има развитие, или всичко ще остане в миналото, това предстои да стане ясно тепърва. Истината е, че двамата бяха наистина хубава двойка и мнозина дори очакваха сватба.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *