ШОК! 2-г. момиченце почина – родителите го тъпкали със сънотворни и го държали гладно и жадно

36-годишната Маргарет Уейд и 35-годишният Мари Суини държали гладно и жадно двегодишното си момиченце Лорен Уейд, като го тъпкали със сънотворни. Родителите дори не къпали детето си, а обстановката в къщата им била ужасяващо мръсна, предаде „Пик“.

Съдът в Глазгоу предяви обвинение за убийството на детето на двамата родители. По думите на прокурора на града, тялото на момиченцето било намерено 18 месеца след смъртта му сред мръсни памперси, гниещи боклуци и накацано от насекоми.  Междувременно следователите установили, че Маргарет и нейният съжител Мари не са хранили детето с нормална храна и не му давали вода, както и не го къпали.

В хода на съдебномедицинската експертиза те открили в организма на детето следи от сънотворното лекарство диазепам. Именно с това хранили детето си откачалките.

Съдът е предявил обвинение на двамата за недостатъчна грижа за момиченцето, в резултат на което то починало. Варгарет е обвинена и за това, че не се е обърнала към лекари за помощ, когато детето умирали.

Лорен е погребана  18 месеца след смъртта й в розов ковчег. „Беше сърцераздирателно зрелище“, коментират прокурорите от Глазгоу.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *