ШОК! 5 знака, че мъртвец иска да се свърже с вас

Преминалите в отвъдното души винаги могат да достигнат и да се свържат с нас, когато имат нужда или желание за това. Те могат да идват, за да ни предадат важно съобщение, послание, да ни предпазят от предстояща опасност или пък просто да ни успокоят с присъствието си. Обикновено сме склонни да пренебрегваме тези свръхестествени събития и да ги сбутваме в отдалечени кътчета на съзнанието си, където поставяме всичко, което е далеч от разумно обяснимото.

В желанието си да продължим да бъдем с хората, които сме загубили, ние често ги сънуваме. А сънищата са толкова емоционално натоварени, че може да ни се случи да се събудим и да имаме усещането, че човекът физически е бил до нас, пише пик.

Мистични усещания за леки и нежни докосвания е знак, че мъртва душа се опитва да се свърже с нас. Обикновено това е по бузата или рамото. Тези погалвания носят посланието, че мъртвият човек е добре и не бива да се притеснявате. Може да не усетите допир, а натрапчиво усещане, че някой ви гледа или че има някой друг в стая, в която сте очевидно сами.

Случвало ли ви се е изключен телевизор да се включи или да започне да пращи, да горят нови крушки, да се изключват електрическите уреди или да се държат странно, без обяснима причина? Това също е един от знаците мъртвите души да се опитват да се свържат със света на живите.

Има много случаи, в които починали „крадат“ нещата от дома си. Сигурно сте убедени, че сте оставили пепелника на масата в хола, но не го откривате там. Странно и необяснимо, при положение че само вие го ползвате. Мъртвите души понякога имат нужда от някаква своя вещ, която активно са ползвали или са били привързани към нея. А може и просто да се опитват да привлекат вниманието ви. Обикновено е достатъчно да занесете нещо от това, което изчезва, на гроба, или негово производно – например цигари, храна, напитка, дреха и т.н. Странната миризма е нещо, което усещаме най-често. Само лек полъх може да провокира спомените ни и да ни накара да се сетим за нещо, случило се много отдавна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *