ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ! Незрящото семейство от Благоевград изведе бебето си на разходка

Семейство незрящи от Благоевград станаха родители на здраво момченце. Малкият Денис се ражда на Света Богородица и е най-голямото чудо за своите родители.

Името му е Феим. Незрящ е от бебе, а днес – студент по право, при това отличник. Той вярва, че е равен с всички останали. „Наистина никога не съм бил отхвърлян и никога не съм се чувствал различен”, споделя той.

Нейното име е Нурел. И тя не е виждала света. Но с лекота завършва висшето си образование. „Завърших приложна лингвистика, английски и руски език. Както и магистратура журналистика”, посочи тя.

незрящи, феим, нурел
Двамата се запознават като ученици. И бързо разбират, че са един за друг. „Тя е много хуманна, много човечна. И е много амбициозна”, казва Феим.

На Света Богородица се ражда се синът им Денис. Според лекарите – той ще вижда. „За нас новината беше неочаквана. Аз съм човек който е здраво стъпил на земята и не ми оставаше нищо друго освен да предприема мерки, за да се грижим за него”, категоричен е бащата.

незрящи, феим, нурел
Живеят в студентско общежитие. Но скоро ще се преместят в общинско жилище, където да осигурят по-добри условия за бебето. Вече спестяват пари, за да направят ремонт. „Ще са нужни страшно много средства. Но тепърва ще мислим варианти, как ще стане, за да може да се нанесем”, казват те.

Според тях на всеки е трудно в този живот и вярват, че ще се справят. Заради сина си.

Младата майка добави, че не само искат да му осигурят по-добър живот и по-добро бъдеще, а и техните мечти ще са свързани с неговите мечти и стремежи. „Искам той да стане най-доброто от нас двамата”, допълва бащата.

И въпреки че Феим и Нурел никога няма да видят усмивката на своето дете, те се чувстват като най-щастливите родители на света.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *