Ще летите ли на крилете на любовта тази седмица? Вижте какво вещаят звездите

Тази седмица има едно сигурно нещо в любовта, което ще преобладава и това е романтиката. Щедростта, която ще проявявате към любимите ви хора, ще се върне към вас като позитиви. Венера и Уран ще добавят неочакван обрат в любовта за много представители на зодиака.
Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

ОВЕН
Без съмнение е време за любов. Всъщност, ако сте необвързани, уважаеми Овни, сега имате най-мощната линия от планети, работещи в подкрепа на новия романтичен потенциал. Марс вече е във вашия действителен сектор на любовта, като ви помага да я преследвате с невероятна смелост. Тази седмица слънчево затъмнение ще повлияе на същата област от вашата графика. В събота Венера ще се присъедини към Марс във вашия романтичен сектор.

ТЕЛЕЦ
С любимия човек може да започнете да правите планове за общото ви бъдеще. Ако скоро сте срещнали интересна личност, може би ще искате да я представите на вашите близки. Тяхното одобрение означава много за вас. Всичко ще мине според вашите желания.

БЛИЗНАЦИ
Говоренето за любовта, мисленето за любовта и вземането на решения свързани с нея, тази седмица изглежда, че точно върху това ще се фокусирате. Готови сте да направите положителни промени в тези области. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, а някои от тях ще направят и смели планове за бъдещето.

РАК
Ако сте се чувствали сякаш връзката ви е блокирана по някакъв начин, то тази седмица ви очакват положителни промени. В петък, Сатурн, естественият владетел на вашия сектор на взаимоотношенията, ще приключи своята ретроградна позиция. Ще преследвате вашите романтични цели, но въпреки това е добре да проявите повече гъвкавост. Неочаквано събитие в любовния ви живот може да се нуждае от внимание.

ЛЪВ
Това е вашата седмица, в която може да блеснете. Марс е вече в знака ви, като ви дава повече воля и решителност да преследвате целите си и то с невероятна убеденост. Няма да спрете, докато не получите това, което искате и тези дни това ще бъде ключът към вашия успех. Освен това, в събота Венера навлиза в знака на зодия Лъв. Това ще ви донесе много положителни емоции.

ДЕВА
Девите ще се опитат да загърбят хаоса на ежедневието и ще се отдадат на повече романтика с любимия човек. Това ще бъде идеалната седмица, в която може да планирате приятни изненади и време, в което да се свържете на духовно ниво с партньора. Всяко ваше усилие ще си струва.
Тези 4 зодии критикуват хората най-много

ВЕЗНИ
Социалният ви живот ще увеличи романтичния ви потенциал. Прекарването на време с приятели ще ви помогне да се срещнете с нови и вълнуващи хора, но също така е гарантирано, че ще се забавлявате. Дори и да не търсите любов на този етап от живота ви, Купидон винаги може да ви изненада. Бъдете отворени, тази седмица романтиката може да започне с ваш приятел.

СКОРПИОН
Любовният ви живот може да бъде прекъснат от натоварения работен график. Не е изключено да започнете флирт на работното място, но това ще се окаже неперспективно за вас. Или няма да имате интерес към него/нея, или няма да ви се иска да смесвате работата с любовта. Следвайте приоритетите си.

СТРЕЛЕЦ
Уважаеми Стрелци, романтиката ще бъде много по-вълнуваща за вас. Ако сте обвързани, ще бъдете готови да разширите хоризонтите с любимия човек. Може да постигнете това по няколко начина. От друга страна може да планирате или да предприемете романтично пътуване, което ще ви зареди с много положителни емоции.

КОЗИРОГ
Венера ще бъде във вашия партньорски сектор до събота, но нейните последни дни в тази област на вашата карта ще ви донесат всичко друго, но не и спокойствие. В четвъртък тя ще отстъпи на Уран, който сега е във вашия семеен сектор. Някой от вашето семейство може да направи нещо, което да наруши хармонията с любимия човек. Възможно е да възникне ситуация, която да омаловажи вашата половинка. За щастие това недоразумение бързо ще премине.

ВОДОЛЕЙ
Голямото слънчево затъмнение ще попадне в сектора на връзките ви в понеделник, променяйки посоката на вашето партньорство по жизненоважен и хубав начин. Ако вече сте в една връзка, можете да очаквате нови ясни хоризонти с любимия човек. В случай, че скоро сте започнали връзка, може да решите да заживеете заедно или да се сгодите. Венера ще ви даде своята подкрепа след събота.

РИБИ
Венера ще остане във вашия романтичен сектор до събота, но последните ѝ дни в тази област на вашата графика може да са изпълнени с нестабилност. В резултат на това, може да осъзнаете, че някой към когото имате чувства не ви цени като човек. Колкото и да сте разочаровани, трябва да се радвате, че нечистите помисли на този човек към вас са разкрити.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *