ЮЗУ стартира приемът на документи за редовната кандидатстудентска сесия

Стартира приемът на документи за редовната кандидатстудентска сесия в Югозападния университет. Документите за явяване на изпити се приемат от 29 май /понеделник/ до 5 юни в Учебен корпус №1 на ЮЗУ, зала 1102А, както и онлайн, с изключение на електронните изпити, и също така в кандидатстудентските бюра в страната до 3 юни. Заявления онлайн за явяване на изпити се подават до 2 юни.

На 7 и 8 юни ще се проведат изпитите по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. На 8 юни ще се състои и практическият изпит по вид спорт.

На 9 юни са практическите изпити по физическа подготовка, по рисуване, по актьорско майсторство, за филмови и телевизионни изкуства, по танци за специалностите „Българска хореография“ и „Съвременна хореография“, по музика за специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство (поп и джаз пеене)“ и „Електронни технологии в музиката“.

Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.
Междувременно в университета всеки работен петък до 16 юни се провеждат електронни изпити. Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Кадаиф Мазълов

    Какви изпити те тресат, бе БоЮр? Не можеш да запълниш отпуснатите места и записваш куцо,сакато и неграмотно само и само да „вържеш гащите“ и да имаш държавна субсидия, че и ти да чопнеш нещо, некадърнико!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *