Ани Цолова и Виктор Николаев със сензационна новина в ефир!

Ани Цолова и Виктор Николаев изстреляха истинска бомба в ефира на Нова телевизия. Двамата водещи на сутрешния блок „Здравей, България“ вече са и непрофесионални актьори, участвали в един от най-популярните родни сериали в момента. Двамата журналисти са имали роля в култовия медицински филм „Откраднат живот“.

„Играем себе си, всичко си е както обичайното, ние сме си ние. Има един момент, в който не сме особено справедливи. Няма да разказвам как точно се появяваме ние. Налага се болницата да дава обяснение за починалата родилка“, заяви Ани Цолова. Тя издаде, че зрителите могат да ги гледат в епизода на филма в сряда. 

„Направихме записа в началото на лятото. Зрителите няма много да ни харесат, защото ние в роля, ще трябва да бъдем много лоши с доктор Василев“, опасява се водещата. „Нас ни убиват накрая“, пошегува се Виктор и добави: „така бихме сбъднали някоя мечта.“

„Не изглежда като роля, обаче е. Любопитно беше, че всичко си е както при нас, каквито ситуации ние сме имали в конкретни предавания с болници. Коренно различното е, че едно и също нещо го снимаш 6-7 пъти, а при нас всичко е по веднъж“, заяви Николаев.

„Аз си научих текста в движение. Притеснявах се, че съм с неподготвено домашно, но тъкмо излизахме от ефир. Аз много се притеснявах. Аз и Александър Алексиев се видяхме за първи път на живо. Беше интересно. Виктор в такава степен влезе в ролята на настъпателния журналист, който иска да смачка добрия лекар, че сякаш беше реално всичко“, признава Цолова, цитирана от блиц.

„Сигурен съм, че и на актьорте би им било трудно, ако трябва, като нас, без сценарии, да се справят в студиото“, сподели Николаев. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *