HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Абсолютна сензация! Суперзвезда влиза ексклузивно във „Вип Брадър“! Това е…

Мдиите гръмнаха!

Обявиха адски неочаквана новина!

Ексклузивно във „Вип Брадър“ влиза световна звезда,

която е позната на целия свят!

Истина ли е?!

Това е…

Абсолютният световен шампион по бокс Майк Тайсън влиза в Къщата на „ВИП Брадър“ в началото на следващия месец, разкриха пред ПИК близки до скандалнджийското риалити. 

След дълги преговори световноизвестното бившо страшилище от ринга най-накрая се е съгласил да прекара една-две вечери с нищо неподозиращите звезди в Къщата край Нови хан, като условието му е било да бъде възнаграден с едни нищо и никакви… 300 хиляди евро. В последните години, след като преустанови активната си кариера, американецът позакъса финансово и за да се стабилизира започна да обикаля света и да се изхранва именно с подобни изяви. 

Тайсън ще бъде доведен у нас от енергийната напитка „Блек Енерджи“, чието рекламно лице е. В момента преговорите между Тайсън и Големия брат са на финалната права, като предстои само да бъде фиксиран окончателно крайния хонрар, срещу който боксьорът ще пренощува в Къщата. В началото на Майк са били предложени „само“ 200 хил. евро, по-малко дори от хонорара, срещу който сексбомбата Памела Андесън поживя с българските ВИП-ове преди четири години. Мизата обаче е скочила, тъй като безспорно Тайсън е много по-голяма звезда от едрогърдата Пам, спортист от световна величина, един от най-вълнуващите и яростни боксьори на всички времена.

В момента 49-годишният Тайсън е затънал в борчове след прекратяване на кариерата си и е принуден да експлоатира старата си слава. Докато се биеше, най-популярният бивш световен шампион по бокс в тежка категория след легендарния Мохамед Али, спечели 300 милиона щатски долара от бокса, но профука почти всичко.

„Прахосах ги и дори бях почти банкрутирал. Тъй като се нуждаех от пари, продадох 62 от моите превозни средства, сред които спортни коли, шест мотора „Дукати“ и четири „Хонда“ за близо 3.3 милиона долара”, изповяда наскоро в интервю пред американската телевизия CNBC Тайсън.

Сега на продуцентите на „ВИП Брадър“ ще се падне честта да участват в спасяването на Динозавъра от окончателен банкрут. Именно с Майк Тайсън е свързано и тазгодишния слоган на юбилейното десето издание на риалитито за звезди „Играта загрубява“. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Защитено съдържание!